Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

NDI LEVERER FORTSAT I NORDJYLLAND


Nedlukningen af Nordjylland har konsekvenser for mange, inklusiv vores kunder hos Service Dæk, der er afhængige af en pålidelig og sikker levering og service for at kunne drive deres forretning.

Super Dæk kan fortsat levere til vores kunder og servicere jer. Der skal dog påregnes lidt ekstra ventetid, da vi har måtte tilpasse vores logistik for at overholde de nye regler.

Situationen i Nordjylland kræver den højeste påpasselighed af hensyn til folkesundheden. Samtidig er vi opmærksomme på, at vores kunder og mange andre erhvervsdrivende i de berørte kommuner samtidig har en forretning, de på forsvarlig vis skal drive. 

Derfor overholder vi alle regler jævnfør myndighedernes anbefalinger på https://coronasmitte.dk/restriktioner-i-nordjylland og følger udviklingen løbende samtidig med, at vi bestræber os på at levere den gode service, som I kender os for. 

På den måde vil vi gøre, hvad vi kan for at vi sammen kan få tingene til at fungere under disse ekstraordinære omstændigheder.

Pas på jer selv og hinanden og kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Super Dæk
INFORMATION TIL KUNDER VEDRØRENDE CORONA

Opdateres løbende


Kære kunder

I denne svære tid med corona-virus gør vi ekstra meget for at passe på jer, vores kunder, og vores medarbejdere. Vi har stadigvæk åbent og står klar til at hjælpe jer med jeres biler, vi vil dog gerne bede jer om at udvise rettidig omhu når i besøger os ligesom vi også vil gøre vores absolut bedste for at servicere og hjælpe jer med de foranstaltninger vi har implementeret

For at du kan føle dig tryg og for at minimere smitte risikoen, har vi bl.a. instrueret vores medarbejdere i følgende:

  • Vi byder dig altid velkommen med et smil, men giver ikke hånd eller kram

  • Vi holder 1-2 meters afstand, og beder dig gøre det samme

  • Vi bruger handsker i al håndtering af din bil

  • Vi anvender sædeovertræk og bundmåtte og aftørrer rat, gearknop og dørhåndtag efter endt service på din bil

  • Vi vil tilbyde dig fleksibel løsning i forhold til f.eks. aflevering/udlevering af din bil og dine nøgler, uden fysisk kontakt

  • Vil du gerne have en fleksibel løsning, når din bil skal serviceres eller når dine sommerdæk skal skiftes til vinterdæk, så skal du blot give os besked herom, så vi sammen kan aftale nærmere
Alle medarbejdere følger myndighedernes anbefalinger til hygiejne, og overalt i vores autoværksteder tager vi alle anbefalede forholdsregler for at sikre optimal hygiejne. 

Vi opfordrer vores kunder til at følge myndighedernes anbefalinger i forhold til at forebygge smitte. https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar


Bevar roen og hav tålmodighed

Vi har lavet en række foranstaltninger der skal beskytte både jer og os i disse tider. Derfor vil du kunne opleve at tingene måske tager lidt længere tid end de plejer, da vi gør alt hvad vi kan for at bakke op om sundhedsmyndighedernes anbefalinger.


Åbningstider

Alle vores 63 afdelinger har åbent som normalt, det vil sige mandag-torsdag fra 7.30 - 16.30 og fredage fra 7.30 - 16.00.Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her