ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
EBS samarbejde.png

Vi samarbejder med EBS – European breakdown service

Super Dæk Service har et direkte samarbejde med European Breakdown Service i udlandet. EBS tilbyder 24 timers døgnbemandet vagtcentral med over 15.000 samarbejdspartnere i hele Europa. Som kunde får du hurtig og effektiv service til fordelagtige priser.

ebs – European Breakdown Service ApS

  • EBS er en specialiseret vagtcentral for erhvervskunder indenfor person- og gods­transport.
  • EBS tilbyder skræddersyede aftaler til virksomhedens køretøjer og har en professionel ­24 timers døgnbemandet vagtcentral med over 15.000 samarbejdspartnere i hele Europa.

buspool

  • EBS kan formidle kontakt til ledige busser i hele Europa ved nedbrud på din bus.
  • EBS har et netværk af Europæiske busselskaber, der kan træde til ved et eventuelt ­nedbrud og ved behov for videretransport af dine passagerer.

På visse danske motorveje, er der bestemte tidspunkter hvor det IKKE er tilladt at reparere på havarerede køretøjer. Derfor er det et krav fra myndighedernes side, at der ringes 1-1-4 hvis din bil havarerer på motorvejen og det eventuelt er nødvendigt at inddrage en kørebane. Det er altså op til myndighederne om hvornår og om reparationen kan udføres. SDS er ikke ansvarlig for tredjeparts reaktionstider, f.eks. skiltevogn m.m., men bestræber sig på at være ved opgaven indenfor 60 minutter.

Telefon 76 112 112

Alle fakturaer vedrørende breakdown i udlandet sendes direkte fra EBS til kunden.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her