ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Partnere

Leasing samarbejdspartnere

Super Dæk Service samarbejder med alle de største leasingselskaber i Danmark, når det omhandler udskiftning af dæk og fælge samt reparation af disse.

Vi opbevarer, klargør og monterer også vinter- og sommerdæk, og har branchens absolut bedste onlinebooking samt opbevaringskoncept, så du som leasingbruger ubesværet kan køre både vinter og sommer i møde.

Fordelskort og rabataftaler

Ligeledes samarbejder Super Dæk Service med de fleste seriøse partnerkoncepter i Danmark, så du som kunde kan opnå rabat eller andre fordele, når det omhandler udskiftning af dæk, reparation og service af din bil.

Nedenfor kan du nemt og overskueligt se vores samarbejdspartnere. Klik blot på partnerens logo for at få yderligere oplysninger.

Rabataftalerne kan ikke kombineres med hinanden.

Som kunde bedes du altid oplyse, at du vil gøre brug af en gældende rabat-/samarbejdsaftale inden enhver prisforespørgsel. Dette er fuldt ud i overenstemmelse med vores partnere.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her