HVAD MENER DU
ALLE SKAL VIDE?

Kom med dit bud på, hvad Cliff synes alle skal vide.
Vi kårer ugens bedste bud og hvem ved?
Måske ender det i radioen. Lyt til introen og
skriv dit bud herunder...

Skriv et forslag Skriv en gyldig email
Jeg accepterer konkurrencebetingelserne
Acceptér konkurrencebetingelserne

Tak for din deltagelse

Del på facebook

Tak, dit post er nu delt.

Konkurrencebetingelser – Super Dæk Radio

Regler og vilkår for konkurrencen

Konkurrencen er ikke købsbetinget og konkurrenceperioden løber fra den 19. oktober 2015 til den 11. december 2015 kl. 12.00. Du skal minimum være 18 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Deltagelse

Du kan deltage i konkurrencen flere gange i konkurrenceperioden. For at deltage skal du fortælles os, hvad du mener alle skal vide. Du skal registrere dig med e-mail, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Dit navn og profilbillede trækkes direkte fra Facebook, så vi kan præsentere dit forslag på konkurrencesiden. Data videregives ikke til tredjepart.

Når du har indsendt dit bud, deltager du med et lod i konkurrencen om hovedpræmien samt ugepræmien. Hvis du samtidig vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet, får du et ekstra lod i konkurrencen.

Offentliggørelse af vinderen

Der findes én vinder af hovedpræmien ved konkurrencens afslutning. Derudover trækkes der ugentligt én vinder af ugepræmien i hele konkurrenceperioden. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning.

Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres efterfølgende på Super Dæk Services Facebookside https://www.facebook.com/sdsdanmark. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen inden for 14 dage, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Super Dæk Service.

Præmier

Hovedpræmien er et gavekort til en kør-selv skiferie i samarbejde med DANSKI til en værdi af kr. 15.000.-


Ugepræmien består af én af nedenstående præmier:

- Ulige uger (43, 45, 47 og 49): 4 stk. Hankook vinterdæk – værdi kr. 5.000.- inkl. moms

- Lige uger (44, 46, 48 og 50): B&O Beolit 15 trådløs højtaler med Super Dæk Radio logo – værdi kr. 3.799.-


Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Super Dæk Service/ NDI kan ikke deltage i konkurrencen.


Ansvar

Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget, sker på eget ansvar. Super Dæk Service fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

Tvivl eller uenighed

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Super Dæk Service, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod Super Dæk Service, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler. Super Dæk Service forbeholder sig desuden ret til at fjerne upassende indlæg.

Personoplysninger

Konkurrencen afholdes af Super Dæk Service og er hverken associeret med, støttet, administreret eller sponsoreret af Facebook. Super Dæk Service overholder persondataloven. De kontaktdata der opgives behandles fuldt fortroligt og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen.


Kontakt

Super Dæk Service Danmark

Merkurvej 7

6650 Brørup

info@sds.dk

Luk

VIND LÆKRE PRÆMIER

Gavekort til kør-selv-
ferie i samarbejde
med DANSKI.

Vi trækker hver uge
lod blandt alle deltagere
om en af disse præmier

SE HVAD ANDRE MENER
ALLE SKAL VIDE

Der er mange gode bud på, hvad Cliff synes alle skal vide.
Klik ind og se læs hvilke historier resten af
Danmark gerne vil dele med os.