Konkurrencen
er slut

For nye konkurrencer, tilbud og gode biltips, så følg os på Facebook

SDS Danmark

Vind en Tivoli Audio Radio

eller en af vores værkstedsydelser

Deltag hver uge i lodtrækningen om en af vores værkstedsydelser eller hoved- præmien, som er en Model One BT Tivoli Audio FM/AM Radio med Bluetooth og Super Dæk Radio logo.

Konkurrencebetingelser

Alle skal vide at du
Lige nu kan få

Serviceeftersyn
til kun 895,-
inkl. olieskift

aircon
eftersyn
til kun 750.-

Læs mere på sds.dk

Konkurrencebetingelser – Lyt til Super Dæk Radio

Regler og vilkår for konkurrencen

Konkurrencen er ikke købsbetinget og konkurrenceperioden løber fra den 10. august 2015 til den 25. september 2015 kl. 12.00. Du skal minimum være 18 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Deltagelse

Du kan deltage i konkurrencen en gang om ugen i hele konkurrenceperioden. For at deltage skal du fortælles os navnet på den person, der ringer ind til Super Dæk Radio. Når du har indsendt dit svar, deltager du med et lod i konkurrencen om den månedlige hovedpræmie samt ugepræmien. Hvis du samtidig vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet, får du et ekstra lod i konkurrencen. Du skal registrere dig med navn, e-mail og postnummer, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder.

Offentliggørelse af vinderen

Der udtrækkes to vindere af hovedpræmien i konkurrenceperioden. Én ved udgangen af august måned og én ved udgangen af september måned. Derudover trækkes der ugentligt én vinder af en valgfri værkstedsydelse blandt de ydelser, der er på kampagne i perioden. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning. Vinderen får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres efterfølgende på Super Dæk Services Facebookside https://www.facebook.com/sdsdanmark. Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen inden for 14 dage, mister han/hun retten til præmien, og en ny vinder udpeges af Super Dæk Service.

Præmie

Hovedpræmien er en Model One BT – FM/AM Tivoli Audio radio med Bluetooth i hvid/sølv og med Super Dæk Radio logo til en værdi af kr. 1.999.-

Ugepræmien består af én af nedenstående værkstedsydelser efter vinderens ønske:

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Super Dæk Service/ NDI kan ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

Deltagelse i konkurrencen, brug af sitets funktioner samt materiale og informationer i det hele taget, sker på eget ansvar. Super Dæk Service fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i brug.

Tvivl eller uenighed

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Super Dæk Service, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod Super Dæk Service, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

Personoplysninger

Konkurrencen afholdes af Super Dæk Service og er hverken associeret med, støttet, administreret eller sponsoreret af Facebook. Super Dæk Service overholder persondataloven. De kontaktdata der opgives behandles fuldt fortroligt og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen.

Kontakt

Super Dæk Service Danmark
Merkurvej 7
6650 Brørup
E-mail: info@sds.dk