Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS - FDM kvalitetskontrol

FDM medlem

Super Dæk Service giver 10% rabat til alle FDM-medlemmer på værkstedsregningen, kvalitetsdæk og –fælge.

Om rabatten

Som FDM-medlem får du 10% rabat hos de mere end 60 Super Dæk Service-afdelinger i hele Danmark. Rabatten gælder på hele sortimentet af kvalitetsdæk. Vi fører alle de store mærker som f.eks. Michelin, Continental, Hankook, Goodyear, Nordexx og Nexen. Du får også rabat på hele udvalget af kvalitetsfælge.

Samtidigt får du som FDM-medlem 10% på værkstedsregningen af vores dygtige mekanikere

Sådan opnåes rabatten.

  • Du skal ved enhver prisforspørgelse altid oplyse at du er FDM medlem
  • Du skal som FDM medlem forevise dit FDM medlemskort til vores personale som herefter registrerer medlemsnummer, navn og postnr.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabat/loaylitetskort.

Et FDM medlemskab koster kun 640 kr. pr. år. 

Om SDS

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største privatejede dæk- og autoværkstedskæde. 

Dækcenter 

Navnet taler for sig selv. Vi er dækspecialister og ekspert i at finde netop de dæk og fælge, der passer til dit budget, dit behov og til din bil.

Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj, så er du i tvivl om, hvilke dæk din bil mangler, så tøv ikke med at kontakte vores fagmænd i et af vores 59 dækcentre.

Hos Super Dæk Service sælger vi alle de store mærker inden for kvalitetsdæk til en pris, der er til at forstå og som ikke punkterer budgettet. Du kan se alle vores dæk og fælge i vores webshop på www.sds.dk/privat/webshop

Serviceeftersyn

Super Dæk Service er meget mere end et dækcenter. Vores dygtige mekanikere har alle de nødvendige certificeringer, så vi kan foretage alle serviceeftersyn på din bil - uanset om den er japansk, fransk eller amerikansk.

Du kan nemt se, hvilken service din bil står overfor ved hjælp af vores Serviceberegner. Du skriver blot din bils nummerplade og kilometerstand, så får du en oversigt over din bils næste service med tilhørende pris - uden irriterende ekstraudgifter.

Værkstedsydelser

Udskiftning af udstødning, bilbatteri, bremser, motorolie udskiftning af tandremme... Ja listen over vores værkstedsydelser er lang, og der ydes tilmed 3 års fuld garanti på reservedele. Lige nu giver vi desuden en særlig rabat på udskiftning af autoruder på hele 30%.

Hos Super Dæk Service er vi også eksperter i aircon og klimaanlæg, så klimaet i din bil kan tilpasses både sommer- og vintervejret. Vi kan skifte og kontrollere støddæmpere og fjedre, så din bil er sikret optimalt vejgreb. I samme ombæring foretager vi ofte en sporing af styretøjet med nyeste teknologi på markedet, så din trafiksikkerhed og benzinøkonomi er intakt.

FDM Kvalitetskontrol

Super Dæk Service kontrolleres løbende af FDM Kvalitetskontrol, og vi er stolte af, at vores afdelinger i gennemsnit har en score på 4,2, hvor 5 er det højeste. Vores kunder kan derfor være helt sikre på, at bilen er i sikre hænder ved vores mekanikere.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her