ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Hjulvask

Kalenderen siger officielt forår - og snart sommer - og de mudrede og våde veje begynder lige så stille at forsvinde. Det er den bedste grund til at få vasket bilens dæk og hjul, så de er klar til sommerens køreture. Hos alle landets Super Dæk Service-afdelinger er der nu mulighed for at afprøve de nye hjulvaskemaskiner, som sikrer at hjulene kører som smurt.

Kør foråret og sommeren i møde med rene hjul

Bilen skal vaskes, olien skal tjekkes, og benzinen skal fyldes på. Men mange danskere er ikke klar over, at det er mindst lige så vigtigt at få tjekket fælge og dæk. Dækkene er det, der hurtigst bliver slidt på bilen, og derfor er det vigtigt at huske at få dem tjekket regelmæssigt. Samtidig kører rene hjul bedre, ligesom en jævnlig rengøring er med til at forlænge levetiden på bilens fælge.

 

RENE HJUL LEVER LÆNGERE

Det er ingen hemmelighed at rene hjul lever længere. Hos alle Super Dæk Services afdelinger er der derfor nu mulighed for at afprøve helt nye hjulvaskemaskiner. Alle maskiner er miljøvenlige, da de rengør hjulene ved hjælp af vand, højtryksdyser og silikonekugler i stedet for skrappe kemikalier. Når hjulene har været en tur i maskinen, lufttørres de. Derudover er alle maskiner bygget med et vandrensningssystem til spildevand, så selvom det lyder som en ekstravagant behandling, er der tale om en både miljøvenlig og energibesparende service.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her