ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Aircondition.png (2)

Aircondition Guide

Din aircondition-guide

Vedligeholdelse er vigtigt for din aircondition, idet kølemidlet gradvist tabes med tiden, hvilket resulterer i nedsat køleevne. Dette kan på sigt have konsekvenser for både kompressor, pakninger mm., idet kølemidlet er med til at smøre disse komponenter og holde dem kørende optimalt.

Det er derfor nødvendigt regelmæssigt at få aircondition service for at forebygge denne slags skader. I den forbindelse kan der være flere overvejelser og spørgsmål, og vi har derfor forberedt en guide.

Hvad er forskellen mellem aircondition og et klimaanlæg? Hvad koster service til aircondition til din bil? Er der en sammenhæng mellem aircondition og brændstofforbruget? Læs dette og meget mere i vores aircondition-guide, hvor vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål omkring aircondition.

Husk også at Super Dæk Service altid kan hjælpe dig med yde service til din aircondition. Vi kan tilbyde tre forskellige typer service; Aircondition Service Basis, Aircondition Service Premium og Aircondition Service Premium+. Klik på linkene og læs mere om, hvad hver type service indeholder.

Aircondition-guide spørgsmål

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her