Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Aircondition.png (3)

Klimaanlæg- og airconditionservice til Renault

De fleste aircondition – og klimaanlæg mister med tiden kølemidlet. Det kan ikke undgås, men det har en effekt på køleevnen. I visse tilfælde vil kølemidlet forsvinde helt, hvilket medfører nedsat køleevne og dermed forringet kørekomfort. I de varme sommermåneder kan kabinetemperaturen nå et uudholdeligt niveau, og det kan derfor blive nødvendigt med et airconditionservice til Renault.

Du kan trygt lade Super Dæk Service tage hånd om din Renault, uanset hvilken model og årgang, du kører. Vi er specialister i at udskifte kondensatorer, kompressorer og en lang række andre dele til aircondition og klimaanlæg. Lad vores dygtige mekanikere sørge for, at du kan køre igennem sommeren med en behagelig kabinetemperatur.

Et airconditionservice til Renault er nødvendigt

Afhængigt af model og årgang, kan det variere om din Renault har et klima – eller airconditionanlæg. Forskellen på de to kan findes i måden hvorpå kabinen holdes kølig. Et klimanlæg fastholder den valgte temperatur ved hjælp af sensorer og følere i bilens kabine og justerer således selv op og ned for temperaturen. I et airconditionanlæg er der ingen tilkoblede sensorer, og man har som regel kun mulighed for at trykke tænd/sluk. For at undgå problemer med bilens køleevne, anbefaler vi, at du foretager et tjek af klimaanlægget eller får et airconditionservice til Renault.

Forbedret kørekomfort

For at bevare den behagelige temperatur i bilen og opretholde en god kørekomfort, bør du ofte foretage et airconditionservice til Renault. Det forhindrer varme køreture i sommermånederne, men du undgår også dyre reparationer på bilen. Hvis niveauet på kølemidlet daler for meget, begynder det at slide på olien. Dette resulterer i, at køleanlægget slides, hvilket kan gøre omfattende skade på bilen – derfor er det en god idé at få lavet et airconditionservice til Renault, så undgår du dyre og unødvendige værkstedsregninger.

Vælg det rette airconditionservice til din Renault

Hos Super Dæk Service vil vi gerne matche alle vores kunders behov. Derfor kan du vælge mellem tre forskellige airconditionservice-pakker, og på den måde vælge den service, som passer dig og din Renault bedst. Vores Airconditionservice Basis inkluderer et dybdegående eftersyn, hvor vi både påfylder nyt kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie på bilen. Hvis du vælger et Airconditionservice Premium bliver bilens pollenfilter også skiftet. Skal der virkelig kræses for bilen, kan du vælge et Airconditionservice Premium+ hvor luften i kabinen renses og alle mikroorganismer dermed fjernes. Der er således god mulighed for at vælge det eftersyn, der passer lige netop dine behov.

Find din lokale afdeling her

 

 

  • Aircondition Service Basis

     »Bestil nu

   995,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.


   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

  • Aircondition Service Premium

    »Bestil nu

   1.195,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter.

   Inkl. pollenfilter.
   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

  • Aircondition Service Premium+

   »Bestil nu

   1.395,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter inkl. rensning af luft i kabinen.

   Inkl. pollenfilter og luftrensning.
   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

 

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her