Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Aircondition.png (3)

Klimaanlæg- og airconditionservice til Skoda

Stort set alle moderne biler er i dag udstyret med et klima- eller airconditionanlæg. Uanset om din Skoda er udstyret med det ene eller det andet køleanlæg, vil køleevnen sandsynligvis forsvinde over tid, fordi mængden af kølemiddel forsvinder. I de værste tilfælde kan kølemidlet været forsvundet helt, og det kan have store konsekvenser for bilen. Derfor er det nødvendigt med et airconditionservice til Skoda fra tid til anden.

Hos Super Dæk Service kan du være sikker på, at vi udskifter bilens kompressor, kondensator og andre vigtige dele i aircondition- eller klimaanlægget. Vi er eksperter i at servicere alle typer af biler uanset model og årgang, så du kan være sikker på, at vi udfører et airconditionservice til Skoda korrekt, og at din bil er i gode hænder hos os.

Øg kørekomforten med airconditionservice til Skoda

Der er flere mekaniske fordele ved at få foretaget et eftersyn af aircondition- og klimaanlæg, men det kan også være medvirkende til at øge kørekomforten. Et velfungerende køleanlæg sikrer, at du kan indstille og justere temperaturen i kabinen, og det sikrer dig selv og dine medpassagerer en komfortabel køretur. Især i de varme sommermåneder er det en fordel at kunne indstille temperaturen i kabinen, hvis turen går sydpå. Det kan samtidig spare dig unødige og tidskrævende reparationer, hvis du sørger for at holde øje med køleanlægget. Hvis køleanlægget slides på grund af manglende kølemiddel, kan det have betydning for motorens olie, og det kan i værste fald ende ud i dyre og mere omfattende reparationer på bilen.

Nødvendigt med et airconditionservice til Skoda 

Et airconditionanlæg har ofte kun en on- og off-knap, hvor et klimaanlæg er udstyret med sensorer og følere i kabinen, der hjælper med at holde den temperatur, du ønsker. Disse knapper og følere har stor betydning for køreglæden, og vi anbefaler derfor, at du sørger for at få foretaget et airconditionservice til Skoda, så du kan køre behageligt i al slags vejr. Vores dygtige mekanikere kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis din Skoda har et klimaanlæg.

Find det rette airconditionservice til Skoda

Hos Super Dæk Service har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige airconditionservicepakker, og dermed kan du være sikker på at finde et, der matcher din bils behov. Vores Airconditionservice Basis giver din Skoda et gennemgående serviceeftersyn, hvor vi påfylder kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel. Med vores Airconditionservice Premium sørger vi også for at udskifte bilens pollenfilter, og hvis bilen virkelig trænger, kan du også vælge et Airconditionservice Premium+, hvor vi renser luften i kabinen og fjerner uønskede mikroorganismer.

Er du i tvivl om, hvilket airconditionservice din Skoda trænger til, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Super Dæk Service, som kan fortælle dig mere om dine muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Find din lokale afdeling her

 

 

  • Aircondition Service Basis

     »Bestil nu

   995,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.


   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

  • Aircondition Service Premium

    »Bestil nu

   1.195,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter.

   Inkl. pollenfilter.
   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

  • Aircondition Service Premium+

   »Bestil nu

   1.395,-

   Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter inkl. rensning af luft i kabinen.

   Inkl. pollenfilter og luftrensning.
   Gælder ikke kølemiddel R1234YF

 

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her