Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Aircondition.png (2)

Aircondition-service til VW og klimaanlæg

Det er ikke unormalt at et aircondition- og klimaanlæg taber kølemidlet med tiden, og det betyder nedsat køleevne. I helt ekstreme tilfælde kan køleevnen endda være helt væk, og så er et periodisk airconditionservice til VW nødvendigt.

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i udskiftning af kondensatorer, kompressorer og andre vigtige dele til aircondition- og klimaanlæg, og vi kan uden problemer udføre airconditionservice til VW – Vi er nemlig vant til at håndtere mange forskellige typer biler uanset mærke og årgang.

 

 

 • Aircondition Service Basis

    »Bestil nu

  995,-

  Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.


  Gælder ikke kølemiddel R1234YF

 • Aircondition Service Premium

   »Bestil nu

  1.195,-

  Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter.

  Inkl. pollenfilter.
  Gælder ikke kølemiddel R1234YF

 • Aircondition Service Premium+

  »Bestil nu

  1.395,-

  Serviceeftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. kølemiddel, klimakompressorolie, sporemiddel og pollenfilter inkl. rensning af luft i kabinen.

  Inkl. pollenfilter og luftrensning.
  Gælder ikke kølemiddel R1234YF

 

Så vigtigt er et airconditionservice til VW 

Der er forskel på om din VW har et klimaanlæg eller et airconditionanlæg, men uanset hvad, er det utrolig vigtigt, at du jævnligt booker tid til et airconditionservice til din VW. Et airconditionanlæg har ofte kun en tænd- og sluk-knap, hvor der ikke er sensorer og følere tilkoblet, hvorimod et klimaanlæg er styret af forskellige følere og sensorer i kabinen, som kan sørge for, at bilens kabine har netop den temperatur, du ønsker.

Et airconditionanlæg vil med tiden tabe kølemidlet, og når mængden af denne bliver for lav, vil din VW miste køleevnen. Og netop derfor er et airconditionservice til VW en vigtig behandling på bilen.

Et airconditionservice til VW øger kørekomforten

Der er flere grunde til, hvorfor det er vigtigt, at du giver bilen et airconditionservice. Først og fremmest øger det kørekomforten for dig og dine medpassagerer, da I selv kan justere temperaturen til et behageligt niveau i kabinen. Det giver behagelige køreture, særligt i de varme sommermåneder. Et airconditionservice til VW med jævne mellemrum er altid et smart valg, så du kan forebygge dyrere reparationer som følge af et aircondition- eller klimaanlæg, der ikke er blevet repareret i tide. Hvis mængden af kølemiddel bliver for lav, kan anlægget nemlig begynde at slide på olien, og det betyder, at anlægget også bliver slidt. Og det kan i sidste ende give dyre reparationer på bilen, som du kunne have undgået.

Vælg det rette airconditionservice til din VW

Vi har udviklet tre forskellige airconditionservice-pakker til din VW, så du altid kan vælge lige netop den service, som matcher din og din bils behov bedst. Med vores Airconditionservice Basis får din VW et veludført og grundligt serviceeftersyn, og vi påfylder både nyt kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie. I vores Airconditionservice Premium får bilen også udskiftet dets pollenfilter og i vores Airconditionservice Premium+ får din VW renset luften i kabinen, som fjerner alle mikroorganismer. Med andre ord er der altså rig mulighed for at du kan finde det helt rette airconditionservice til din VW.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her