ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til Ford

Bilbatteriet er et af bilens allervigtigste komponenter, og et velfungerende batteri sikrer, at du kan starte bilen på selv de koldeste vintermorgener, hvor batteriet er på ekstra hårdt arbejde. Frost og kulde er med til at tappe batteriet for energi, hvilket gør det svært at trække startmotoren. Nutidens biler er i dag langt mere elektroniske end tidligere, og det stiller højere krav til din Fords bilbatteri. Sædevarme, radio og elblæsere er alle med til at udfordre dit bilbatteri til Ford.

Du kan være sikker på, at din lokale Super Dæk Service altid står klar til at vejlede dig om det absolut bedste bilbatteri til Ford, og vi har altid ZAP-batterier af utrolig høj kvalitet i vores sortiment.

Så længe holder et bilbatteri til Ford

Det er helt naturligt, at et bilbatteri til Ford ikke holder for evigt – det er der ingen bilbatterier, der gør. Som tommelfingerregel lever et bilbatteri til Ford i cirka 6-7 år, før det trænger til en udskiftning. Du vil begynde at opleve tegn på slitage på bilbatteriet, når det er mellem tre og fem år gammelt – og derfor er det altid en god ide at få batteriet tjekket med jævne mellemrum. Hos Super Dæk Service finder du kun bilbatterier i høj kvalitet, fordi vi ved, at det godt kan betale sig at få installeret et batteri af god kvalitet i din Ford. Vi har udelukkende bilbatterier af meget høj kvalitet og lang levetid, og så tager vi naturligvis højde for, at du har brug for et bilbatteri til din Ford.

Forlæng selv levetiden på dit bilbatteri

Der findes nogle enkle ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på dit bilbatteri til Ford. Det er ikke noget, der er besværligt eller tager lang tid, men det kan spare dig for at køre rundt med lange startkabler.

Vi anbefaler at køre en lang tur på mellem 30-45 minutter en gang om måneden, sætte en lader på bilbatteriet og jævnligt kontrollere batteriet for ir. Følger du disse tre simple råd, kan du forlænge levetiden på batteriet og potentielt spare penge på sigt. Du vil dog ikke kunne undgå en bil, der ikke vil starte, hvis bilbatteriet er helt nedslidt.

Lad Super Dæk Service udskifte dit bilbatteri til Ford

Hos Super Dæk Service udskifter vi gerne dit bilbatteri til Ford, selvom det ikke er umuligt at gøre selv. De fleste Ford har en kompliceret elektronik og teknologi, der gør det til en omfattende opgave, hvis man ikke har den nødvendige viden til at udskifte et bilbatteri til Ford. Du kan altid kontakte din lokale afdeling, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan gøre det selv, eller om du har brug for, at en fagperson gør det for dig.


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her