ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til Opel

Bilbatteriet er en af bilens vigtigste komponenter. Om vinteren er bilbatteriet på ekstra hårdt arbejde, og et velfungerende batteri vil være med til at sikre, at bilen kan starte på selv de koldeste morgener. Det er ingen hemmelighed, at kulde og frost er med til at tappe batteriet for energi, og derfor er det vigtigt at være særligt opmærksom på batteriet om vinteren. Især fordi nutidens biler er langt mere elektroniske end tidligere, og det stiller høje krav til bilbatteriet, som blandt andet er med til at give energi til sædevarme, radio og elblæsere, og det vil naturligt udfordre dit bilbatteri i din Opel.

Et bilbatteri til Opel holder ikke evigt 

Det giver sig selv, at et bilbatteri til Opel ikke holder for evigt. Det er der faktisk ingen bilbatterier, der gør. En tommelfingerregel siger, at et bilbatteri til Opel lever i ca. 6-7 år, før det behøver en udskiftning. Dog er det helt normalt at opleve tegn på slitage allerede, når batteriet er mellem tre og fem år gammelt – og derfor anbefaler vi, at du får tjekket batteriet med jævne mellemrum for at sikre, at alt er i orden.

Hos Super Dæk Service har vi kun bilbatterier af høj kvalitet, fordi vi kender vigtigheden af at få installeret et batteri af god kvalitet i bilen. Desuden forsikrer vi, at vores sortiment af bilbatterier også har en lang levetid, og samtidig tager vi højde for, at du skal have installeret et bilbatteri til Opel.

Du kan selv forlænge levetiden på bilbatteriet 

Der er nogle enkle ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på bilens batteri. Det er hverken besværligt eller tidskrævende, men til gengæld kan disse nemme råd spare dig for at køre rundt med lange startkabler. Vi anbefaler, at du tager bilen på en længere køretur på mellem 30-45 minutter en gang om måneden, sætter en lader på bilen og kontrollerer batteriet for ir. Hvis du følger disse simple råd, kan du selv forlænge levetiden på bilbatteriet og potentielt spare dig selv for unødige udgifter på sigt. Er bilbatteriet helt nedslidt, kan du dog ikke undgå, at bilen kan have problemer med at starte.

Lad os udskifte dit bilbatteri til Opel

Det er ikke umuligt selv at skifte et bilbatteri til Opel, men hos Super Dæk Service gør vi det gerne for dig. I dag har de fleste biler dog en kompliceret teknik, der kan gøre batteriskiftet til en besværlig opgave, hvis du ikke har den fornødne kunnen til at udskifte batteriet. Din lokale Super Dæk Service står altid klar til at rådgive dig om det bedste bilbatteri til Opel, og vi fører kun ZAP-batterier af høj kvalitet i vores sortiment.


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her