ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til Peugeot

Hvis du vil køre ubesværet igennem vinteren, bør du få et nyt bilbatteri til din Peugeot, hvis du oplever problemer. Bilens batteri er en af bilens mest vigtige dele, da det sikrer, at bilen vil starte på selv de koldeste vintermorgener. Kulde sætter nemlig batteriet ekstra på prøve, da det suger energi fra batteriet, så dette får svært ved at trække startmotoren. Derudover er biler i dag meget mere elektroniske end tidligere, og det stiller yderligere krav til din Peugeots batteri. Specielt når du både bruger radioen, elblæseren og sædevarmen på samme tid.

Din mekaniker hos Super Dæk Service kan altid vejlede dig til det bedste bilbatteri til din Peugeot, og du kan være sikker på, at det altid er i den højeste kvalitet, da vi gør brug af ZAP-batterier.

Så længe holder et bilbatteri til Peugeot

Et bilbatteri til Peugeot holder ikke for evigt, desværre – det er der ingen bilbatterier, der gør. Bilens batteri holder i cirka 6-7 år, hvorefter det skal udskiftes. Og du vil ofte opleve tegn på slitage efter 3-5 år, hvorfor du skal være særligt opmærksom på, om batteriet kan trække bilens mange elektroniske dele. Det er dog altid en god idé at få tjekket bilens batteri jævnligt, så du ikke ender med at stå i en træls og kompliceret situation i kanten af landevejen.

Hos Super Dæk Service ved vi, at det godt kan betale sig at installere et kvalitetsbatteri i bilen for potentielt at kunne forlænge levetiden yderligere. Derfor finder du også kun bilbatterier af højeste kvalitet i vores sortiment, og vi tager naturligvis højde for, at du har en Peugeot. Med andre ord finder vi altså et bilbatteri, der matcher lige netop din bil uanset årgang.

Sådan forlænger du levetiden på bilens batteri

Der er nogle simple og nemme ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på et bilbatteri til Peugeot. Du vil dog aldrig kunne forebygge fuldstændigt, at bilbatteriet til din Peugeot skal udskiftes med tiden.

Det, du kan gøre, er at køre en længere tur på 30-45 minutter en gang i måneden, kontrollere batteriet for ir og rense dette hvis nødvendigt eller sætte en lader på bilbatteriet i de kolde vintermåneder. På denne måde kan du potentielt forlænge levetiden på batteriet og spare penge på længere sigt.

Lad din mekaniker udskifte batteriet

Det er ikke en umulig opgave at skifte bilens batteri selv, men vi anbefaler altid, at du får din mekaniker til at udføre opgaven for dig. Langt de fleste biler af mærket Peugeot har nemlig en kompliceret elektronik, som gør opgaven både svær og krævende, hvis ikke man selv har den fornødne viden. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling og få en uforpligtende snak om dine muligheder i forholdt til bilens batteri, og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for at få et nyt batteri installeret i bilen.


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her