Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til Skoda

Bilbatteriet er en vigtig del af motoren, og det skal bare virke. Et velfungerende bilbatteri sørger for, at bilen kan starte i de kolde vintermåneder, hvor det især er på hårdt arbejde. Når frost og kulde bider, kan det være svært for bilen at trække på startmotoren, og derfor er det altafgørende at have et godt batteri i bilen, der ikke tappes for energi. Biler i dag er langt mere elektroniske end førhen, og batteriet påvirkes derfor også ved brug af sædevarme, radio og elblæsere. Vores mekanikere står altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring, hvilket bilbatteri du bør vælge til din Skoda. Vi har altid ZAP-batterier af høj kvalitet i vores sortiment.

Så længe holder et bilbatteri til Skoda

Ingen bilbatterier holder evigt, og det gør et bilbatteri til Skoda desværre heller ikke. En god tommelfingerregel er, at et bilbatteri holder i godt 6-7 år, før det bør udskiftes. Efter 3-4 år er det helt normalt at opleve tegn på slitage på bilbatteriet, og derfor er det en god ide at få det tjekket med jævne mellemrum, så du er sikker på, at alt er som det skal være. Vi installerer kun bilbatterier af høj kvalitet, fordi vi ved, det godt kan betale sig, og vi har selvfølgelig bilbatterier, der passer præcist til din Skoda.

Forlæng selv levetiden på bilbatteri til Skoda

Selvom et bilbatteri til Skoda ikke holder evigt og skal udskiftes på et tidspunkt, er der dog nogle ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på batteriet. Det er slet ikke besværligt, men til gengæld slipper du for at køre rundt med lange startkabler og bekymre dig om bilen vil starte på en kold vintermorgen. Det anbefales, at du en gang månedligt kører en længere tur på omkring 30-45 minutter, sætter en lader på bilbatteriet og jævnligt tjekker det for ir. Hvis du følger disse tre simple råd, kan du forlænge levetiden på bilbatteriet, og det kan potentielt spare dig penge i det lange løb, hvis du sørger for at passe godt på det. Du kan dog ikke undgå, at bilen ikke vil starte, hvis bilbatteriet er helt nedslidt.

Lad os udskifte dit bilbatteri til Skoda

Vores mekanikere hos Super Dæk Service har den nødvendige ekspertise til at udskifte et bilbatteri til Skoda. De fleste biler i dag har en kompliceret teknologi og elektronik, som kan gøre batteriskiftet til en besværlig opgave at udføre selv. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter dit lokale autoværksted, hvis du er i tvivl om, hvordan du selv udskifter bilbatteriet. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe dig, så du kan køre bekymringsløst og sikkert videre.

ZAP batterier inkl. moms. fra kr. 569,-

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her