ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til Toyota

Hvis du vil undgå besvær med dit bilbatteri og køre gennem vinteren uden de store problemer, kan det være en god ide at udskifte bilbatteriet i din Toyota. Bilbatteriet er ubetinget en af bilens mest vitale dele, fordi det sikrer, at bilen starter på selv de koldeste morgener. Der hersker ingen tvivl om, at kulde sætter bilens batteri på ekstra arbejde om vinteren, og det suger energi fra batteriet, som gør det svært at trække startmotoren. I dag er biler desuden i langt højere grad end tidligere elektroniske, hvilket stiller højere krav til din Toyotas batteri. Det gælder især, når du bruger både radio, elblæser og sædevarme på samme tid.

Super Dæk Services mekanikere kan altid vejlede dig til det bedste bilbatteri til din Toyota. Vi sikrer dig den højeste kvalitet, da vi altid anvender ZAP-batterier.

Levetiden på et bilbatteri til Toyota varierer

Intet varer evigt – ej heller dit bilbatteri til Toyota. Dette gælder for alle typer af bilbatterier, der holder i cirka 6-7 år, før de skal udskiftes. Det er ikke unormalt at opleve tegn på slitage efter 3-5 år, så det er vigtigt at være opmærksom på, om batteriet har kapacitet til bilens mange elektroniske dele. Vi anbefaler at få tjekket bilbatteriet jævnligt, så du undgår at stå i en besværlig situation midt på landevejen.

Du finder kun bilbatterier af højeste kvalitet i vores sortiment hos Super Dæk Service, fordi vi ved, det godt kan betale sig at installere et bilbatteri af god kvalitet. På den måde kan vi forlænge batteriets levetid yderligere. Vi tager altid højde for at finde et bilbatteri til din Toyota, der matcher bilens model og årgang.

Forlæng levetiden på bilens batteri

På et tidspunkt bliver det nødvendigt at udskifte dit bilbatteri til Toyota, men indtil da er der flere ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på et bilbatteri til Toyota. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt kun at forebygge.

Du kan for eksempel køre en længere tur på 30-45 minutter ad gangen en gang om måneden, tjekke batteriet for ir ved polerne og rense dette om nødvendigt, eller eventuelt sætte en lader på batteriet i de koldeste måneder. Disse småting kan potentielt forlænge levetiden på dit bilbatteri, og du kan spare penge på sigt.

Lad os udskifte bilens batteri

Selvom det ikke er en umulig opgave at udskifte et bilbatteri selv, anbefaler vi altid, at du får din mekaniker til at gøre det for dig. De fleste biler har en kompliceret sammensætning af elektronik, der gør opgaven svær og krævende i tilfælde af, man ikke selv har den fornødne viden. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål vedrørende bilbatteri til Toyota, og du kan altid kontakte din lokale afdeling til en uforpligtende snak, hvis du har brug for at få et nyt bilbatteri installeret.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her