ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger ZAP batteri

Bilbatteri til VW

Med et bilbatteri til VW kan du være fuldkommen sikker på, at din bil kan køre ubesværet igennem vinteren. Batteriet er et af bilens absolut vigtigste komponenter, og det sikrer, at bilen kan starte selv på de koldeste vintermorgener, hvor bilbatteriet bliver sat ekstra på prøve. Kulde tapper nemlig energi fra batteriet, så det har svært ved at trække startmotoren, og med nutidens biler, der er langt mere elektroniske end tidligere, stilles der også højere krav til dit bilbatteri til din VW. Når du bruger sædevarmen, radioen og elblæseren, bliver dit bilbatteri til din VW nemlig udfordret.

Hos din lokale Super Dæk Service kan du altid være sikker på, at din mekaniker kan vejlede dig til det absolut bedste bilbatteri til din VW. Du finder ZAP-batterier i vores sortiment, der er af utrolig høj kvalitet.

Så længe holder et bilbatteri til VW

Det er ingen hemmelighed, at et bilbatteri til VW ikke holder for evigt – det er der faktisk ingen bilbatterier, der gør. Tommelfingerreglen siger, at et bilbatteri til VW lever i cirka 6-7 år, hvorefter det skal udskiftes. Og når batteriet er mellem tre og fem år gammelt, vil du ofte begynde at opleve tegn på slitage – og netop derfor er det altid en god idé at få det tjekket med jævne mellemrum. Vi ved, at det godt kan betale sig at få installeret et kvalitetsbatteri i din VW, og derfor finder du kun de absolut bedste bilbatterier i vores sortiment. Vi anvender udelukkende bilbatterier, der har en høj kvalitet og en lang holdbarhed, og vi tager naturligvis højde for, at du har brug for et bilbatteri til din VW.

Du kan selv forlænge levetiden på batteriet

Der er nogle enkle ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på dit bilbatteri til VW – og det er hverken noget, der tager lang tid eller er besværligt. Du vil dog aldrig helt kunne forhindre, at bilen ikke vil starte, hvis dit VW-bilbatteri er nedslidt.

Du kan en gang i måneden køre en længere tur af 30-45 minutters varighed, sætte en lader på bilbatteriet de kolde vintermåneder og jævnligt kontrollere batteriet for ir. Hvis du følger disse tre råd, vil du kunne forlænge levetiden på bilens batteri og potentielt spare penge på sigt.

Vi skifter dit bilbatteri til VW for dig

Det er ikke umuligt selv at skifte bilens batteri, men vi anbefaler i højeste grad, at du får et autoværksted til at udføre opgaven. Langt de fleste VW-biler har en kompliceret elektronik og teknologi, der gør det til en omfattende og svær opgave at løse, hvis ikke man har den fornødne viden. Du er altid meget velkommen til at kontakte dit lokale Super Dæk Service-autoværksted, hvis du er i tvivl, om du kan gøre det selv, eller om du har brug for en fagperson til at udføre opgaven.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her