ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Citroën

Der hersker ingen tvivl om, at motoren skal fungere upåklageligt, for at din Citroën også kan køre upåklageligt. Men når en motor arbejder, har den selvfølgelig også brug for noget at arbejde med. Derfor er meget vigtigt, at du har et øje på oliestandens niveau på din bil. Olien og oliefilteret udgør en væsentlig del af motoren. Oliefilteret sørger for at filtrere snavs og urenheder fra olien, så skidtet ikke sætter sig fast i andre dele af motoren. I forbindelse med et olieskift til Citroën sørger vi også for at udskifte oliefilteret, så du kan altid regne med, at motoren har de bedste betingelser efter et besøg hos din lokale Super Dæk Service.

Vi anbefaler, at du tjekker oliestanden efter hver 1000 kørte kilometer, men er du i tvivl om, hvordan du gør, eller har du andre spørgsmål til olieskift til Citroën, kan du altid kontakte os. Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at få foretaget et olieskift, og hos Super Dæk Service er du altid garanteret god service og høj kvalitet for pengene.

Vi har kun kvalitetsolie

Når du sender din bil til service hos os, kan du være sikker på, at vi kun anvender den bedste kvalitetsolie til din bil. Ved et olieskift til Citroën påfylder vi Eni, som er en af verdens bedste syntetiske motorolier. Olien sikrer høj beskyttelse ved alle temperaturer, og den sikrer bedre smøreevne – også ved koldstart. Derudover har olien samme viskositet som den, der står nævnt i bilens instruktionsbog. Vores oliefiltre er altid OE-godkendte, hvilket betyder, at de er af samme kvalitet som originalerne. Du kan være sikker på, at vores kyndige mekanikere udfører et olieskift til Citroën uden anmærkninger, da de er eksperter i at håndtere alle biler uanset mærke og årgang.

Olieskift til Citroën bør foretages i tide

Det er helt naturligt, at bilens forbrug af motorolie forsvinder en smule med tiden. Over tid vil viskositeten også nedsættes, og det betyder, at smøreevnen falder, fordi olien fortyndes. Nedsat viskositet og smøreevne kan være årsag til slitage på motoren, og derfor anbefaler vi, at du booker tid til olieskift til Citroën i god tid. På den måde undgår du dyrere og mere omfattende reparationer af bilen på et senere tidspunkt.

Altid en afdeling nær dig

Med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet har du altid en Super Dæk Service nær dig. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Læs mere eller find din lokale afdeling på www.sds.dk.

 

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her