ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Ford

En motor, der arbejder, skal smøres – og derfor er et olieskift til Ford nødvendigt en gang i mellem. For lidt olie er faktisk noget af det værste, du kan udsætte bilens motor for. Du bør derfor altid overholde bilens serviceintervaller, så du er sikker på at få udskiftet olie og oliefiltre i tide. Oliefiltrets fornemste opgave er at rense olien for urenheder, og derfor skifter vi altid oliefiltret i forbindelse med olieskift, så gamle urenheder ikke tilføjes den nye olie. Er du i tvivl om, hvornår det er tid til olieskift på din Ford, kan du altid kontakte din lokale afdeling, som kan informere dig om, hvornår det er på tide at bestille olieskift. En god tommelfingerregel er dog som udgangspunkt at tjekke oliebestanden efter hver 1000 kørte kilometer.

Hos Super Dæk Service kan du altid være sikker på, at din Ford er i sikre hænder uanset model og årgang. Vores mekanikere har nemlig den fornødne viden til at håndtere skift af olie og oliefiltre på din Ford.

Det gør et olieskift for din Ford

Olien vil helt naturligt forsvinde over tid, når bilen er i brug. Men fordi viskositeten nedsættes løbende, slides olien også, og det betyder, at smøreevnen mindskes. Med andre ord betyder det, at olien bliver tyndere, og det kan føre til ekstra slitage på bilen.

Derfor er det vigtigt, at du bestiller tid til et olieskift til din Ford, hvis servicebogen siger det, eller hvis infodisplayet i bilen lyser. Et manglende olieskift kan nemlig være årsag til følgeskader på bilen, som helst skal undgås.

Super Dæk Service anvender kun den bedste olie

Hos Super Dæk Service er vi klar over, at din bil kun fortjener det bedste. Derfor anvender vi kun den bedste kvalitetsolie af mærket Eni. Det er en af verdens førende producenter af syntetisk motorolie, og olien sikrer, at bilen er beskyttet ved lave og høje temperaturer i alle klasser af viskositet. Derudover giver den bilens motor en bedre smøreevne ved koldstart, men sikrer også en renere motor og forhindrer unødigt slid. Alle vores oliefiltre er OE-godkendte, og det giver samme kvalitet, som du ville kunne forvente af Ford-originalerne.

Du kan være sikker på, at vi påfylder olie på bilen, som har samme viskositet, som den, der står beskrevet i bilens instruktionsbog, når du bestiller tid til et olieskift til Ford. Dertil er du også altid velkommen til at købe et par ekstra liter olie med hjem, så du kan påfylde samme olie løbende, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her