ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Opel

Når en motor arbejder, er det vigtigt, at den har noget at arbejde med. Derfor er det vigtigt med et olieskift til Opel ind i mellem. Noget af det værste, en motor kan udsættes for, er hvis den har for lidt olie. Bilens serviceintervaller bør altid overholdes, så du er sikker på at skifte oliefiltre i tide, før større problemer opstår i motoren. Oliefiltret er med til at rense olien for snavs, og derfor sørger vi altid for at udskifte oliefiltret i forbindelse med olieskift, så du undgår at få gammelt snavs med i den nye olie.

Din Opel er altid i gode hænder hos os, da vi er eksperter i at servicere alle biler uanset model og årgang, og derfor kan vores mekanikere nemt og hurtigt vurdere, om det er på tide med et olieskift til Opel. Hvis du selv er i tvivl om et olieskift er på tide, kan du altid kontakte din lokale Super Dæk Service, hvor vi kan informere dig om, hvornår du bør overveje at få foretaget et olieskift. En god tommelfingerregel er dog at få tjekket oliebestanden efter hver 1000 kørte kilometer.

Et olieskift til Opel afhjælper unødigt slitage

Det er helt naturligt, at oliestanden i motoren forsvinder med tiden, når bilen bliver brugt. Olien slides, fordi viskositeten forringes løbende, og det betyder at oliens smøreevne mindskes over tid. Det betyder med andre ord, at olien bliver tyndere, og det kan forårsage ekstra slitage på bilen. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du bestiller et olieskift til Opel, hvis servicebogen indikerer det, eller hvis infodisplayet i bilen lyser. Hvis du kommer et olieskifte i forkøbet, kan du også spare dig selv for omfattende følgeskader på bilen, som helst skal undgås.

Vi anvender kun den bedste motorolie 

Hos Super Dæk Service er vi af den opfattelse, at din Opel kun fortjener det bedste, og netop derfor anvender vi kun den bedste kvalitetsolie af mærket Eni, som er en af verdens førende producenter af syntetisk motorolie. Olien sikrer, at bilen er godt beskyttet ved høje og lave temperaturer uanset viskositet, og giver motoren en bedre smøreevne ved koldstart. Eni-motorolie sikrer desuden en renere motor og forhindrer unødigt slid på motorens øvrige dele. Vi anvender kun OE-godkendte oliefiltre, som sikrer dig den samme gode kvalitet, du kunne forvente af Opel-originalerne.

Lad din lokale Super Dæk Service klare arbejdet

Hvis du overlader olieskift på din Opel til os, kan du være sikker på, at vi påfylder olie, der har samme viskositet som den, der er angivet i bilens instruktionsbog. Vi tilbyder desuden, at du kan købe en liter olie med hjem, så du selv kan påfylde olie løbende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her