ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Peugeot

Det er ingen hemmelighed, at når en motor arbejder, så har den brug for at blive smurt. Og lige netop derfor, er det vigtigt, at du altid sørger for at oliestanden på din Peugeot er som den skal være. Du bør altid overholde bilens serviceintervaller, så du får skiftet olien og oliefiltrene på de rette tidspunkter. Et olieskift til Peugeot er hverken en dyr eller tidskrævende opgave, og hos Super Dæk Service kan du altid være fuldkommen sikker på, at du får kvalitet og høj service for dine penge.

Oliefiltret i bilen tjener en meget vigtig opgave, for det sørger nemlig for at filtrere olien for snavs og urenheder, og derfor skifter vi altid oliefiltret sammen med olien. Hvis du er i tvivl om, hvornår du skal booke tid til et olieskift til din Peugeot, er du altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger for at høre mere. Det er dog altid en god idé at tjekke oliestanden på bilen efter hver 1000 kørte kilometer – så kan du altid selv vurdere, hvornår det er tid til at booke tid hos din lokale Super Dæk Service.

Få kvalitetsolie på bilen hos Super Dæk Service

Når du besøger en af vores afdelinger for at få foretaget et olieskift på din Peugeot, kan du altid være sikker på, at vi kun anvender den absolut bedste olie. Vi anvender altid olie af mærket Eni, som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Olien giver en høj beskyttelse ved alle temperaturer samt den giver motoren en bedre smøreevne ved koldstart. Derudover er vores oliefiltre OE-godkendte og af den samme kvalitet som ved originalerne. Vi påfylder også altid olie på bilen med samme viskositet som den, der står i bilens instruktionsbog. Og du kan altid købe en ekstra liter olie med hjem, så du selv kan påfylde olie, hvis det bliver nødvendigt. Et olieskift til Peugeot er altid en opgave, vi hos Super Dæk Service kan udføre uanset bilens årgang.

Olieskift til Peugeot: husk at skifte i tide

Det er helt naturligt for bilens forbrug, at olien vil forsvinde en smule over tid. Derudover nedsættes viskositeten også med tiden, og det betyder, at smøreevnen falder og olien bliver tyndere – og det kan ultimativt medføre ekstra slitage på bilen. Husk derfor at booke tid til olieskift til din Peugeot i tide, så du undgår dyrere og mere tidskrævende reparationer.

 

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her