ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Skoda

Hvis bilen skal køre optimalt, er det vigtigt, at motoren ligeledes virker efter bedste ydeevne. Når motoren arbejder, er det vigtigt, at den også har noget at arbejde med. Du bør derfor holde øje med oliestandens niveau i bilen, så du er sikker på, at motoren altid har noget at arbejde med. Olie og oliefilter udgør en betydningsfuld del af motoren, hvor oliefiltret sørger for at rense olien for snavs og andre urenheder, så skidtet ikke sætter sig i andre dele af motoren. Når vi hos Super Dæk Service foretager et olieskift til Skoda, sørger vi også for at tjekke oliefiltret, så derfor kan du altid regne med, at motoren har de bedste betingelser at arbejde under.

For hver 1000 kilometer du kører, anbefaler vi, at du tjekker oliestanden. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre, eller har du spørgsmål omkring olieskift til Skoda, kan du altid kontakte din lokale afdeling, som nemt og hurtigt kan foretage et olietjek for dig. Hos os er du altid garanteret god service og høj kvalitet for pengene.

Kvalitetsolie i forbindelse med olieskift til Skoda 

Når du får lavet et olieskift til Skoda hos os, påfylder vi kun den bedste kvalitetsolie af mærket Eni, som er en af de førende syntetiske motorolier på markedet. Vi ved, at god køreevne fortjener god pleje, og olien sikrer høj beskyttelse ved alle temperaturer, og samtidig har den god smøreevne – også ved koldstart. Olien har samme viskositet som den, der står angivet i bilens instruktionsbog. De oliefiltre, vi anvender, er altid OE-godkendte, og det betyder, at de er af samme gode kvalitet som originalerne til Skoda. Vores kyndige mekanikere udfører altid olieskift til Skoda uden anmærkninger, fordi de har årelang ekspertise i at håndtere alle typer af biler uanset model og årgang.

Olieskift til Skoda skal ske i tide

Bilens forbrug af motorolie vil naturligt forsvinde med tiden, og det er helt normalt. Derudover nedsættes viskositeten også med tiden. Det betyder med andre ord, at smøreevnen falder, fordi olien fortyndes. Forringet viskositet og smøreevne kan være medvirkende til slitage på motoren, og vi anbefaler derfor, at du bestiller tid til olieskift af Skoda i tide. Dermed undgår du eventuelle dyrere og mere omfattende reparationer af motoren på et senere tidspunkt.

Vi har altid en afdeling nær dig

Super Dæk Service har mere end 60 afdelinger fordelt i hele landet, så vi har altid et autoværksted nær dig. Har du spørgsmål til olieskift, kan du altid ringe til os, så vi kan hjælpe dig sikkert videre på vejene.

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her