ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Suzuki

Motoren behøver smøring, for at den kan arbejde. Derfor er et olieskift til Suzuki utrolig vigtigt. Det kan være kritisk at udsætte bilens motor for mangel på olie. Det er derfor essentielt, at man altid overholder bilens serviceintervaller, så olien og oliefiltrene bliver udskiftes rettidigt. Hos Super Dæk Service sikrer vi, at din Suzuki altid er i gode hænder, uanset hvilken model eller årgang den er.

Oliefiltret har til opgave at filtrere olien for snavs og andre urenheder, og derfor udskifter vi altid filtret i samme omgang som olien, så du undgår at få gammelt snavs i den nye olie. Er du i tvivl om, hvornår du bør få en tid til et olieskift på din Suzuki, er du altid meget velkommen til at kontakte dit lokale autoværksted, som kan fortælle, hvornår du bør få foretaget et olieskift til Suzuki. En god tommelfingerregel siger dog, at man bør tjekke olieniveauet efter hvert 1000 kørte kilometer.

Hos Super Dæk Service anvender vi kun den bedste olie

Hos Super Dæk Service benytter vi os udelukkende af den bedste kvalitetsolie fra mærket Eni, som er en af de førende producenter indenfor syntetisk motorolie. Denne olie giver din bil den bedste beskyttelse, både ved høje og lave temperaturer i alle viskositetsklasser. Derudover giver den bilens motor en mere effektiv smøreevne ved koldstart, men også mindre slitage og en renere motor. Vi bruger kun OE-godkendte olifiltre, som giver den selv samme kvalitet, som du vil kunne forvente af originalerne.

Når du booker tid til et olieskift til Suzuki, kan du være helt sikker på, at vi tanker bilen op med olie, som har den samme viskositet som den, der er nedskrevet i bilens instruktionsbog. Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at købe en dunk ekstra olie med hjem, så du altid er sikker på, at det er den samme olie der påfyldes på din bil.

Dette gør et olieskift for din Suzuki 

Det er helt naturligt, at olien vil forsvinde en anelse over tid, derudover slides olien også fordi viskositeten nedsættes, hvilket betyder, at smøreevnen forringes. Det vil altså sige, at olien bliver tyndere med tiden, hvilket kan medføre ekstra slid på motoren. Derfor er det vigtigt, at man bestiller tid til olieskift til sin Suzuki, når enten servicebogen eller infodisplayet lyser. Dermed sikrer du, at din bil ikke tager skade som et følge af manglende olieskift.

 

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her