ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS bruger de bedste oliefiltre til din bil

Olieskift til Toyota

Når en bilmotor arbejder, har den også brug for noget at arbejde med. Det er derfor vigtigt at du har øje på, om oliestanden på din Toyota har det rette niveau. Tænk altid over at overholde bilens serviceintervaller for at sikre, at olien og oliefiltrene bliver skiftet på de rette tidspunkter. Et olieskift til Toyota behøver ikke at være en dyr eller tidskrævende opgave, for hos Super Dæk Service garanterer vi dig, at du får god service og høj kvalitet for pengene.

Bilens oliefilter udgør en vigtig del af motoren, idet det sørger for at filtrere olien for urenheder og andet snavs, og derfor skifter vi selvfølgelig også oliefiltreret i forbindelse med et olieskift. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Super Dæk Service og høre mere, hvis du er i tvivl om, hvornår det er på tide med et olieskift til din Toyota. Tjek dog altid oliestanden efter hver 1000 kørte kilometer – på den måde kan du selv tjekke, om det er på tide at få booket tid til et olieskift, eller om du kan vente lidt.

Kvalitetsolie hos Super Dæk Service

I forbindelse med olieskift til Toyota kan du altid være sikker på, at vi kun anvender den bedste kvalitetsolie til din bil. Vi bruger en af verdens bedste syntetiske motorolier af mærket Eni. Det er en olie, der giver høj beskyttelse ved alle temperaturer, og den sikrer en bedre smøreevne ved koldstart. De oliefiltre, vi anvender, er altid OE-godkendte og er af samme kvalitet som originalerne. Olien, vi påfylder, har altid samme viskositet som den, der er angivet i bilens instruktionsbog. Et olieskift til Toyota er en opgave vi hos Super Dæk Service udfører uanset bilens årgang, og du kan naturligvis altid købe en ekstra dunk olie med hjem, så du selv kan fylde op, hvis det bliver nødvendigt.

Husk olieskift til Toyota i tide

Bilens forbrug af olie vil forsvinde en smule med tiden, og det er helt naturligt. Viskositeten nedsættes også over tid, hvilket betyder, at smøreevnen falder, og olien fortyndes – og det kan være årsag til ekstra slitage på bilen. Book derfor tid til olieskift til din Toyota i god tid for at undgå eventuelle dyre og mere tidskrævende reparationer af din bil.

 

Find din lokale afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her