Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS - Få repareret dit uheldige stenslag

Hvad er synsreglerne for stenslag og revner?

I 2012 kom der nye synsregler mht. stenslag og revner, hvor forruden er delt op i 3 områder. For at komme igennem synet skal følgende regler overholdes.

I område A må revner og stenslag max. være på 3 mm. Område A er defineret som et felt på 300 x 300 mm der er placeret midt over ratnavet. Centrum af område A finder du ved at måle 27 cm bag sædets forkant og 70 cm lodret op.

I område B må revner max være på 50 mm og stenslag på max 10 mm. Område B er et bånd på tværs af forruden, med samme højde som område A, og placeret på begge sider af område A. B området slutter ved bilens lodrette midterplan.

I område C må revner max være på 150 mm og stenslag på max 30 mm. Område C er igen et bånd på tværs af forruden med samme højde som område A og B. Område C fortsætter hvor område B slutter ved bilens lodrette midterplan.

Stenslag og revner udenfor disse områder, har ikke betydning ved syn.

 

Stenslag synsregler

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her