Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS - Få repareret dit uheldige stenslag

Hvad koster et stenslag?

Du kender det sikkert godt. Du kører ud af landevejen og pludselig kan du høre et stor brag fra en sten som rammer forruden. Er skaden sket skal du hurtigst muligt kontakt en reparatør. Faktisk kan 8 ud af 10 stenslag repareres.

Det koster hos SDS kun 295 kr. inklusiv moms at få forruden repareret, mens det kan koste fra ca. 2.000 til over 4.000 kr at få udskiftet forruden (priser fra den 08/08/17). Så der penge at spare ved at reparerer istedet for at udskifte.

En ting du kan gøre er, at sætte et stykke tape hen over stenslaget. På den måde kan du sikre dig, at stenslaget ikke vokser sig større, og at der kommer snavs og vand i stenslaget.

Har du en almindelig kaskoforsikring, er der typisk en selvrisiko på skader som ofte overstiger udgiften til reparationen af et mindre stenslag. Mange kunder har dog også en udvidet kaskoforsikring. Her undgår kunden ofte at betale selvrisikoen ved reparation af stenslag i forruden.

Er du i tvivl, så kontakt dit forsikringsselskab.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her