ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Støddæmpere og fjedre.png

Støddæmpere til Ford

Et af de absolut vigtigste elementer på en Ford er støddæmperne. Det er støddæmperne på bilen, der sørger for, at hjulene har kontakt til vejen, når du kører. Havde din bil ikke nogen støddæmpere, ville hjulene hoppe hen ad vejen, og vejgrebet ville være meget langt fra det optimale. Desuden ville det være nærmest umuligt at styre, bremse og foretage undvigemanøvrer med bilen, hvis den manglede støddæmpere.

Super Dæk Service kontrollerer støddæmpere til Ford

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i at kontrollere støddæmpere til Ford, og vi sørger altid for også at tjekke olielæk og foretage flere vippeprøver for at sikre, at alt er, som det skal være. Støddæmpere til Ford skal som udgangspunkt udskiftes hvert tredje år eller efter 60.000 kørte kilometer. Men er du bare det mindste i tvivl om, hvorvidt bilens støddæmpere trænger til et eftersyn, så tøv ikke med at kontakte din lokale Super Dæk Service, der kan hjælpe dig med at vurdere, om du skal sende bilen på værksted. Vi står altid klar til at guide dig videre.

Tjek af bilens fjedre

I forbindelse med eftersyn af støddæmperne sørger vi også for at tjekke bilens fjedre, da disse i høj grad påvirker afbalanceringen og styringen af din bil. Vi ser efter eventuelt slid og udskifter fjedrene i tilfælde af, det er nødvendigt. Det kan også være værd at overveje et sænkningssæt, der sikrer bedre køreegenskaber, men det giver også bilen et mere sporty udtryk. Vores mekanikere vil altid fortælle om de forskellige muligheder du har, så vi kan finde den helt rette løsning til din Ford.

Vi har altid en afdeling nær dig

Med mere end 60 afdelinger fordelt i hele landet kan du altid finde en Super Dæk Service nær dig. Så uanset, hvor i landet du befinder dig, står vi til rådighed for at hjælpe dig videre. Skulle der nogensinde opstå et akut behov for rådgivning af støddæmpere til Ford, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt for at servicere din bil så hurtigt som muligt.

Find din lokale SDS afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her