ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Støddæmpere og fjedre.png

Støddæmpere til Opel

Et af bilens absolut vigtigste sikkerhedsforanstaltninger er støddæmperne. De er blandt andet med til at sørge for, at hjulene har god kontakt til vejen, og hvis ikke bilen havde støddæmpere, ville den hoppe hen ad vejen, og vejgrebet ville være langt fra optimalt. Derudover ville det være mere eller mindre umuligt for dig at styre bilen, bremse op eller lave undvigemanøvreringer, hvis bilen ikke havde støddæmpere. Der er altså mange gode argumenter for at få foretaget et tjek af støddæmpere til Opel, så du kan være sikker på at køre godt på vejene.

Vi kontrollerer støddæmpere til Opel

Med mange års erfaring inden for mekaniske ydelser er vi eksperter i at kontrollere støddæmpere til Opel. Vi sørger blandt andet også for at tjekke et eventuelt olielæk og foretager grundige vippeprøver for at sikre, at disse dele af bilen også fungerer, som de skal. Vi anbefaler, at støddæmpere til Opel udskiftes hvert tredje år, eller efter hver 60.000 kørte kilometer. Er du dog det mindste i tvivl, om der er en fejl i bilens støddæmpere, bør du ikke vente så længe, men i stedet kontakte din lokale Super Dæk Service med det samme. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om bilen skal sendes på værksted, eller om der findes andre muligheder. Uanset hvad, står vi altid klar til at guide dig videre.

Vi tjekker bilens fjedre

Når vi alligevel er i gang med et eftersyn af støddæmperne, sørger vi også for at gennemgå bilens fjedre, fordi de i høj grad også er med til at påvirke afbalanceringen og styringen af bilen. Hvis det er nødvendigt, udskifter vi fjedrene, ellers undersøger vi dem for slid. I nogle tilfælde vil vi anbefale dig et sænkningssæt, som kan give forbedrede køreegenskaber, men det giver også bilen et mere sportsligt udtryk. Uanset hvad, vil vores kyndige mekanikere altid fortælle dig om dine muligheder, så du er sikret den rette løsning til din Opel.

65 afdelinger i hele landet

Med mere end 60 afdelinger i hele landet, kan du altid være sikker på at finde en Super Dæk Service i nærheden af dig. Vi står altid til rådighed, så vi kan hjælpe dig sikkert videre på vejene. Hvis du nogensinde støder på et akut behov for vejledning omkring støddæmpere til Opel, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er vores fornemmeste opgave at servicere din bil så hurtigt som muligt.

 

Find din lokale SDS afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her