Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Støddæmpere og fjedre.png

Støddæmpere til Peugeot

Støddæmperne på din Peugeot er en af de absolut mest vigtige komponenter på din bil. Det er støddæmperne, der fastholder hjulenes kontakt med vejen, og hvis ikke din bil var udstyret med støddæmpere, ville hjulene hoppe hen ad vejen, og bilens vejgreb ville næsten ikke eksistere. Du ville også få svært ved at styre, bremse og foretage undvigemanøvrer med bilen.

Støddæmpere til Peugeot hos Super Dæk Service

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i at kontrollere støddæmpere til Peugeot, og vi tjekker altid bilen for læk af olie, og vi foretager forskellige vippeprøver, så vi er sikre på, at din bil er up to date. Støddæmperne på din Peugeot skal udskiftes efter tre år eller efter 60.000 kørte kilometer. Men hvis du er bare det mindste i tvivl, om dine støddæmpere trænger til udskiftning, bør du kontakte din mekaniker for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi giver også bilens fjedre et tjek

Når du bestiller tid til udskiftning af støddæmpere på din Peugeot, kan du være fuldkommen sikker på, at vi også giver bilens fjedre et tjek. De påvirker nemlig styringen og afbalanceringen på bilen. Vi måler både slitage og udskifter gerne fjedrene, hvis det er nødvendigt. Derudover kan du også overveje et sænkningssæt, der giver bedre køreegenskaber, men også giver bilen et mere sporty udtryk. Vi guider dig gerne igennem de forskellige muligheder du har, så du kan finde den helt rette løsning til din Peugeot.

Vi har mere end 60 afdelinger i hele landet

Uanset, hvor i landet du befinder dig, kan du altid køre ind forbi en Super Dæk Service. Vi har nemlig mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet, og det betyder, at du altid kan få professionel hjælp på farten, hvis et akut problem opstår.

 

Find din lokale SDS afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her