ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Støddæmpere og fjedre.png

Støddæmpere til VW

Støddæmperne på en VW er et af de absolut mest vigtige elementer på bilen. Det er nemlig støddæmperne på din bil, der fastholder hjulenes kontakt med vejen, når du kører. Hvis ikke din bil havde støddæmpere, ville hjulene hoppe hen ad vejen, og vejgrebet ville kun være en brøkdel af det optimale, og du ville få ufatteligt svært ved at styre, bremse og foretage undvigemanøvrer med din bil.

Støddæmpere til VW hos Super Dæk Service 

Vi er specialister i at kontrollere støddæmpere til VW, og vi tjekker altid for læk af olie og foretager forskellige vippeprøver for at sikre os, at din bil er up to date. Støddæmpere til VW skal ifølge tommelfingerreglen udskiftes efter tre år eller efter 60.000 kørte kilometer, men hvis du er bare det mindste i tvivl om, hvorvidt dine støddæmpere på din VW trænger til et eftersyn, er du altid meget velkommen til at kontakte din mekaniker og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Bilens fjedre får også et tjek

Det er også vigtigt, at du får tjekket bilens fjedre, da disse i høj grad påvirker styringen og afbalanceringen på bilen. Vi måler eventuel slitage og udskifter gerne fjedrene, hvis det er nødvendigt. Du kan også overveje et sænkningssæt, der giver bedre køreegenskaber, men også et mere sportsligt udtryk på bilen. Vi guider dig gerne gennem dine forskellige muligheder, så vi kan finde den helt rette løsning til dig og din VW.

Der er altid en afdeling nær dig

Uanset, om du befinder dig på Sjælland, Fyn eller i Jylland, kan du være sikker på, at der ligger en Super Dæk Service nær dig. Vi har nemlig mere end 60 afdelinger fordelt i hele landet, og det giver dig altid mulighed for at køre ind forbi en af vores afdelinger, når du er på farten. Og hvis der opstår et akut behov for professionel hjælp fra en af vores mekanikere, gør vi altid vores absolut bedste for at servicere din bil nu og her - også når du har brug for nye støddæmpere til din VW.

 

Find din lokale SDS afdeling her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her