ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til Ford

Tandremmen er et af de vigtigste komponenter i motoren, og den er derfor altid vigtig at holde øje med. Tandremmen udfører en meget vigtig opgave og er med til at holde motorens komponenter i skak, da der altid skal være korrekt takt mellem knastakslen og krumtapakslen. Hvis ikke tempoet er synkroniseret, er der risiko for, at stempler og ventiler rammer hinanden, og det kan få ærgerlige konsekvenser for din bil.

En tandrem til Ford skal skiftes efter bestemte intervaller, der bestemmes af, hvor mange kilometer din bil har kørt. Det er ikke altid lige let at opdage, hvornår tandremmen trænger til at blive udskiftet, fordi slitagen ikke sker gradvist som på nogle af bilens andre komponenter. Det er derfor vigtigt at være særligt opmærksom på tandremmens forventede levetid ved at læse i bilens instruktions- eller servicehåndbog. Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til disse oplysninger, kan du altid kontakte din lokale Super Dæk Service, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige svar.

Sådan tjekker du selv, om tandrem til Ford skal skiftes

Det er intet problem selv at tjekke, om bilens tandrem har brug for service. Det eneste, du skal gøre, er at åbne motorhjelmen og løsne knappen, der sidder ud over remmen. Det er nemt at tjekke tandremmen, når du har fjernet knappen, og hvis overfladen på knappen er slidt, er det som regel tid til at få den skiftet. Kan du se mærker, flosser eller revner i gummiet, anbefaler vi, at du booker tid hos dit lokale autoværksted så hurtigt som muligt. Er du i tvivl om, hvorvidt tandremmen på din Ford skal udskiftes nu og her, kan du altid kontakte os og få gode råd af vores mekanikere.

En ny tandrem til Ford øger sikkerheden

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at udskifte tandremmen på din Ford, inden den forvolder unødig skade på andre dele af motoren. Du bør aldrig se igennem det angivne serviceinterval på bilen, fordi det kun er vejledende, og det er derfor vigtigt, at du ikke venter til sidste øjeblik med at få udskiftet tandremmen på bilen. Når vi alligevel er i gang med at udskifte tandremmen, skifter vi også vandpumpen, da dennes placering og levetid i forhold til tandremmen gør det fordelagtigt at skifte den samtidig med.

Kontakt din lokale afdeling

Vores dygtige mekanikere kan altid udskifte en tandrem til Ford, og du kan samtidig forvente høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi anvender udelukkende OE-godkendte reservedele, som ovenikøbet giver dig tre års garanti – og det får du naturligvis også på en ny tandrem til Ford.

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her