ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til Skoda

Det kan være svært at sige, hvilke dele af bilen, der er de vigtigste, men tandremmen er i hvert fald én af dem. Tandremmen sørger nemlig for, at alle motorens komponenter kører i takt mellem knastakslen og krumtapakslen. Hvis ikke tempoet er synkroniseret, er der øget risiko for, at stempler og ventiler rammer ind i hinanden, og det kan have store konsekvenser for motoren. Derfor er det vigtigt ikke at undervurdere vigtigheden af en velfungerende tandrem til Skoda, og det er vigtigt at få den undersøgt en gang imellem. Hos Super Dæk Service har vi dygtige mekanikere, der kan servicere alle biler, uanset om de kører på tandrem eller kæde.

Der findes nogle bestemte intervaller, hvorefter en tandrem til Skoda bør udskiftes, og disse intervaller bestemmes af, hvor mange kilometer du har kørt i din bil. Mange af bilens komponenter slides gradvist, såsom kobling og bremser, men det er ikke tilfældet med tandremmen. Det kan derfor være svært at vurdere, om tandremmen er ved at være slidt. Vi anbefaler, at du er opmærksom på tandremmen og altid følger intervallerne for udskiftning, som du kan finde mere information omkring i bilens instruktions- og servicehåndbog.

En ny tandrem til Skoda forlænger levetiden på motorens øvrige dele

Hvis du gerne vil undgå skader på motorens øvrige dele, er det essentielt, at du får tjekket tandremmen ofte. Det er aldrig en god ide at vente til sidste øjeblik med at få undersøgt eller udskiftet en tandrem til Skoda – som det i øvrigt gælder med bilens andre dele. Når du alligevel har bilen forbi os til et tjek af tandremmen, undersøger vi samtidig vandpumpen. Placeringen og levetiden på vandpumpen gør, at det er fordelagtigt at undersøge den samtidig med tandremmen, og det kan på sigt spare dig for yderligere besvær.

Undersøg selv tandremmen for slid

Det er heldigvis ingen raketvidenskab selv at tjekke tandremmen for slid, og det kræver ingen yderligere mekanisk kendskab. Du skal blot åbne motorhjelmen og løsne den knap, der sidder over tandremmen. På den måde kan du nemt undersøge tandremmen, og de tydeligste tegn på slid på tandremmen er flosser, revner eller mærker i gummiet. Hvis du opdager denne type slid, er det vigtigt, at du får booket en tid hos din lokale Super Dæk Service, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Altid en afdeling nær dig

Super Dæk Service har mere end 60 afdelinger i hele landet, så du kan altid finde en afdeling nær dig, hvis du står og har akut brug for mekanisk hjælp. Skal du have skiftet tandremmen, hjælper vi gerne med det, og vi giver altid op til tre års garanti på en ny tandrem til Skoda – vi anvender kun OE-godkendte reservedele. Kontakt din lokale afdeling i dag.

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her