ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til Toyota

Tandremmen på din Toyota udgør en yderst vigtig del af maskineriet, fordi den holder motorens komponenter kørende i den korrekte takt mellem knastakslen og krumtapakslen. Hvis tempoet ikke er korrekt synkroniseret, vil der være risiko for at ventilerne og stemplerne rammer hinanden – og det må ikke ske. Tandremmen er derfor et af de vigtigste komponenter af motoren på din Toyota, og du skal altid sørge for at få tandremmen tjekket med jævne mellemrum. Vær dog opmærksom på, at nogle biler kører med kæde i stedet for tandrem – men i et sådant tilfælde kan vores mekanikere også hjælpe dig.

En tandrem til Toyota skal skiftes efter et bestemt interval, som er bestemt af, hvor langt du har kørt i din bil. Tandremmen slides ikke gradvist, ligesom det er tilfældet med bilens kobling eller bremse. Dette kan gøre det ekstra svært at opdage, når tandremmen er slidt. Vi anbefaler derfor at du er særligt opmærksom på din tandrem til Toyota, ligesom vi anbefaler, at du tjekker bilens instruktions- eller servicehåndbog, hvori det vil stå, hvor ofte tandremmen skal skiftes.

Kør sikkert med en ny tandrem til Toyota

Hvis du vil undgå skader på dele af motoren er det meget vigtigt, at du husker at få tjekket tandremmen. Du bør aldrig vente til sidste øjeblik med at få den skiftet – tandremmen skal gerne tjekkes med jævne mellemrum, når du alligevel har bilen på værksted. Når vi skifter tandremmen ud, skifter vi typisk også vandpumpen på samme tid, da levetiden og placeringen på vandpumpen gør det yderst fordelagtigt at udskifte den samtidig med tandremmen.

Du kan selv tjekke tandremmens holdbarhed

Det er intet problem selv at tjekke tandremmen på din Toyota. Det er simpelt, og alt, du skal gøre, er at åbne motorhjelmen og løsne knappen, der sidder over remmen. På denne måde er det muligt for dig at tjekke tandremmen, og hvis den synes slidt på overfladen, bør du booke en tid til udskiftning hos dit lokale autoværksted med det samme. Tegn på at tandremmen er nedslidt kan ses ved tydelige flosser, mærker eller revner i gummiet.

Kontakt din lokale afdeling

Du kan altid forvente høj kvalitet og god service, når du booker tid til at få skiftet bilens tandrem hos din lokale Super Dæk Service. Du er sikret op til tre års garanti på alle reservedele, fordi vi kun anvender OE-godkendte dele, og en ny tandrem til Toyota giver dig naturligvis også tre års garanti.

 

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her