ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tandrem.png

Udskift din tandrem til VW

Tandremmen på din VW udfører en utrolig vigtig opgave i og med, at den holder motorens komponenter kørende i den korrekte takt mellem knastakslen og krumtapakslen, og hvis ikke tempoet er korrekt synkroniseret, er der risiko for at stemplerne og ventilerne rammer hinanden. Netop derfor er tandremmen en af de absolut vigtigste dele af motoren. Du skal dog være opmærksom på, at nogle biler kører med kæde i stedet for tandrem.

En tandrem til VW skal skiftes efter et specifikt interval sat på baggrund af, hvor mange kilometer din bil har kørt. Det kan være svært at opdage, hvornår tandremmen trænger til fornyelse, da slitagen ikke kommer gradvist som på en kobling eller en bremse. Derfor skal du være opmærksom på tandremmens forventede levetid i bilens instruktions- eller servicehåndbog. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder frem til dette, er du altid mere end velkommen til at kontakte din lokale afdeling, der kan hjælpe dig med at finde det korrekte svar.

En ny tandrem til VW giver sikker kørsel

Det er utrolig vigtigt, at du udskifter tandremmen på din VW inden den forvolder skade på andre dele af motoren. Du bør aldrig ignorere det angivne serviceinterval på bilen, og da dette kun er vejledende, kan du gøre klogt i ikke at vente til sidste øjeblik med at få bilens tandrem udskiftet. Typisk udskifter vi også vandpumpen på samme tid som tandremmen, da dennes levetid og placering i forholdt til tandremmen gør, at det er fordelagtigt at skifte denne også.

Tandrem på VW: Sådan tjekker du selv om den skal skiftes

Du kan selv tjekke om bilens tandrem har brug for service. Alt du skal gøre, er at åbne motorhjelmen og løsne knappen, der er ud over remmen. Når du har fjernet kappen, kan du nemt tjekke tandremmen, og hvis overfladen på denne ser slidt ud, er det ofte tid til at få den udskiftet med det samme. Hvis du kan se mærker, revner eller flosser i gummiet, skal du booke tid hurtigst muligt hos din lokale automekaniker. Og hvis du er i tvivl om tandremmen på din VW skal skiftes nu og her, er du altid velkommen til at kontakte os og spørge vores mekanikere til råds.

Kontakt din lokale Super Dæk Service

Når du besøger din lokale Super Dæk Service, kan du altid forvente høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi giver dig altid op til tre års garanti på reservedele, da vi udelukkende anvender OE-godkendte dele. Og en ny tandrem til VW giver dig naturligvis også tre års garanti.

 

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her