ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og udstødning til Opel

Hvis du oplever, at bilens udstødning larmer en gang imellem, kan det muligvis være et tegn på, at det er på tide at få udskiftet udstødningen på din Opel. Der er stor sandsynlighed for, at udstødningen ikke holder særligt længe, hvis du er den type bilist, der primært kører korte ture. På korte ture når udstødningen nemlig ikke at blive ordentlig varm, og dampen når ikke at forsvinde. Hvis dampen lægger sig som vand i bunden af udstødningsrøret, er der risiko for, at det på sigt omdannes til rust.

Udstødning til Opel har behov for service lige som andre bilmærker og årgange, og i dag er udstødningsrørene ofte opdelt i flere dele, som gør det nemt for os kun at udskifte nogle af delene. Og det sparer selvfølgelig også dig både tid og penge. Det er heldigvis sjældent, at bilens katalysator også skal udskiftes, men det kan vi naturligvis også hjælpe dig med, hvis det er tilfældet, eller du har brug for en professionel vurdering af bilens katalysator. Vores mekanikere står altid klar til at hjælpe dig og servicere din bil, hvis du oplever problemer med udstødningen til Opel.

Defekt udstødning har betydning for økonomien

Det kan potentielt koste dig mange penge, hvis du ikke får tjekket en defekt udstødning i tide. Derfor anbefaler vi, at du får tjekket udstødning til Opel så snart du får en mistanke om, at noget er galt. Det er både for din egen og brændstoføkonomiens skyld.

Sådan undgår du rust i udstødningen

Selvom de fleste udstødningsrør i dag er lavet af rustfrit stål, fritager det dem desværre ikke fra at ruste til over tid. At de er rustfri betyder blot, at der går længere tid, før du oplever, at der sætter sig rust i udstødningsrøret. Der findes dog nogle nemme ting, du selv kan gøre for at undgå, at udstødningen ruster hurtigere end nødvendigt:

  • Få eventuelt udstødningen pulverlakeret. Det er en meget effektiv metode mod rust, og udover at beskytte udstødningsrøret mod snavs og fugt, giver pulverlakeringen også et pænt udseende. Du bør dog altid kontakte din lokale Super Dæk Service, før du får lavet en pulverlakering, da det kræver et grundigt kendskab.
  • Sørg selv for at holde øje med bilens udstødning løbende og fjern rustpletter, når de opstår. Det er den nemmeste måde at holde rust væk over længere tid.

Lad os klare reparationen af udstødning til Opel

Vores mekanikere er eksperter i at servicere og reparere forskellige typer af biler, og derfor kan du roligt køre din Opel forbi en af vores autoværksteder. Du kan være sikker på, at vi har haft netop din biltype mellem hænderne før, og du kan samtidig altid regne med god service og konkurrencedygtige priser. Kontakt din lokale afdeling her.

Kontakt dit sds værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her