ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og Udstødning til Peugeot

Hvis din bil larmer, når du kører, er det med al sandsynlighed tid til at få udskiftet udstødningen på din Peugeot. Og hvis du tilmed ofte kører korte ture, er der ekstra stor chance for, at bilens udstødning ikke lever længe, da den ikke når at blive ordentligt varm. Dampen lægger sig nemlig som vand i bunden af udstødningen, og det giver rust på sigt. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe og servicere dig, hvis du oplever problemer med udstødningen.

En udstødning på din Peugeot har altid brug for service med jævne mellemrum, og med nutidens moderne udstødninger, der er opdelt i flere dele, kan vi faktisk ofte nøjes med kun at skifte dele af udstødningen – og det sparer dig for både penge og tid. Bilens katalysator skal til gengæld sjældent udskiftes, men vores mekanikere står naturligvis altid til din rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Spar penge på brændstof

Du bør altid få tjekket udstødningen på din Peugeot, hvis du oplever problemer. Specielt, hvis der er hul i udstødningen – ikke blot for øregangens skyld, men også for at tilgodese din brændstoføkonomi. Der er nemlig mange penge at spare på benzin, hvis udstødningsrøret fungerer optimalt.

Undgå rust på udstødningsrøret

Langt de fleste udstødningsrør er i dag fremstillet af rustfrit stål. Men det gør desværre ikke, at udstødningsrøret ikke kan ruste over tid, for det betyder blot, at der går længere tid før, at du vil opleve rust på bilens udstødning. Der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på din bils udstødning:

  • En udstødning til Peugeot kan tåle en pulverlakering, som er en meget effektiv behandling at bruge mod rust. Og udover at give ekstra beskyttelse, forbedrer det også udseendet på dit udstødningsrør. Kontakt din lokale afdeling for at få foretaget en pulverlakering.

  • Hold altid øje med bilens udstødning, og fjern løbende mindre rustpletter. Så kan du nemlig holde rusten væk over længere tid.

Reparation af udstødning til Peugeot hos Super Dæk Service

Uanset hvilken årgang din Peugeot er, kan du altid være sikker på, at vores mekanikere kan give dig den helt rette service og vejledning. Og du kan altid forvente høj service og kvalitet i vores arbejde og reservedele, som desuden er OE-godkendte. Og det giver dig op til hele tre års garanti.

 

Kontakt dit sds værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her