ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og udstødning til Skoda

Hvis du har lagt mærke til, at bilen er begyndt at larme, når du kører, kan det med al sandsynlighed være på grund af udstødningen. Det kan især skyldes, at du primært kører korte ture, og derved er der større risiko for, at levetiden på udstødningen forkortes, da den ikke når at blive ordentlig varm på de korte køreture. Under kørsel dannes der damp i udstødningsrøret, som med tiden kan omdannes til rust, fordi det lægger sig i bunden af udstødningen. Derfor er det en god ide at få foretaget service af udstødning til Skoda med jævne mellemrum.

Hos Super Dæk Service er vi altid parate til at hjælpe dig og give dig råd med på vejen, hvis du har spørgsmål til udstødningen på din Skoda. Vi anbefaler altid, at du kontakter os, hvis du er det mindste i tvivl, om der er problemer med udstødningen. I nogle tilfælde udskifter vi også bilens katalysator, men det kan vores dygtige mekanikere naturligvis fortælle dig mere om.

Afhjælp brændstoføkonomien

Med nutidens udstødningsrør til Skoda er det ofte muligt blot at udskifte dele af udstødningen, hvilket har flere fordele for din økonomi. Du bør altid få undersøgt udstødningsrøret, hvis du oplever problemer med det – det gælder både for økonomiens og øregangens skyld, når du er ude at køre. På sigt kan du spare mange penge ved at komme disse problemer i forkøbet, og det gælder blandt andet om at sørge for, at udstødningen fungerer optimalt.

Undgå rustdannelse i udstødningsrøret

I dag er langt de fleste udstødningsrør lavet af rustfrit stål, men det forhindrer dem desværre ikke i at ruste over tid. Det betyder blot, at der går længere tid, før din udstødning til Skoda danner rust. Ved at gøre to simple ting kan du selv være medvirkende til at forlænge tiden på udstødningen. Det bedste, du selv kan gøre, er at fjerne rustpletter så snart de dannes i din udstødning til Skoda. Derudover kan du overveje at pulverlakere udstødningen, da dette fungerer som en effektiv metode mod rustdannelse. Det giver desuden udstødningen et bedre udseende, og det giver ekstra beskyttelse mod rust.

Lad os undersøge udstødning til Skoda

Vores kyndige mekanikere kan servicere din Skoda uanset model og årgang, og vi yder altid den service, som din bil har brug for. Hos os kan du altid forvente høj kvalitet på reservedele, og vi anvender kun OE-godkendte reservedele, som oven i købet giver dig op til tre års garanti. Det gælder selvfølgelig også reservedele til udstødningen. 

Kontakt dit sds værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her