ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og udstødning til Suzuki

Oplever du larm fra bilens udstødning, er det højst sandsynligt snart ved at være tid til at få tjekket udstødningen på din Suzuki. Det er som regel, hvis du kører korte ture, at der opstår en risiko for, at bilens udstødning ikke har en lang levetid, fordi den ikke når at blive ordentlig varm. Det resulterer nemlig i, at dampen fra motoren ikke når at fordampe, så det lægger sig som vand nederst i udstødningsrøret, og dette udvikler sig til rust. Du kan heldigvis altid svinge forbi din lokale Super Dæk Service, hvor en af vores dygtige mekanikere står klar til at kigge på din bil.

Udstødningen til din Suzuki er ligesom alle andre biler afhængig af et service en gang i mellem, og da udstødningerne på de fleste nye biler, er opdelt i flere dele, kan vi ofte blot nøjes med at skifte nogle af disse dele, hvilket både sparer dig tid, men også penge. Det er kun sjældent at katalysatoren skal skiftes, men det klarer vi naturligvis også, hvis din bil har brug for det.

Få en bedre brændstoføkonomi

En udstødning til Suzuki skal tjekkes med jævne mellemrum, især hvis du har mistanke om, at noget er galt. Udstødningen bør altid blive repareret eller udskiftet med det samme, hvis det er defekt, både for lydens skyld, men også for din brændstoføkonomis skyld. Det er nemlig muligt at spare penge, hvis du får undersøgt bilens udstødning på din Suzuki i tide.

Undgå rust i udstødningen med disse tips

Stort set alle udstødninger er produceret i rustfrit stål, men det betyder ikke nødvendigvis, at den ikke kan ruste. Det betyder bare, at der går længere tid før rusten vil blive synlig på udstødningen. Du kan heldigvis selv foretage nogle tiltag, som forhindrer udstødningen i at ruste hurtigt:

  • En udstødning til Suzuki kan godt tåle at bliver pulverlakeret, som er en virkelig effektiv metode at bruge mod rust. Lakeringen beskytter både mod snavs og fugt, men den giver også udstødningsrøret en flottere look. Man kan ikke selv foretage en pulverlakering af sin udstødning, og derfor bør du tage kontakt til din lokale Super Dæk Service.
  • En anden god idé er at holde øje med udstødningsrøret og fjerne små rustpletter lige så snart de opstår. Så er det nemmere at holde udstødningen fri fra rust over længere tid.

Reparation af udstødning til Suzuki hos Super Dæk Service

Hos Super Dæk Service har vi stor erfaring i at servicere og reparere en lang række af forskellige type bilmærker og årgange. Derfor kan du trygt aflevere din Suzuki i hænderne på vores mekanikere, som med sikkerhed har serviceret din biltype før.

 

Kontakt dit SDS værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her