ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og udstødning til Toyota

Larmer din bil, når du kører? Så er det med al sandsynlighed på tide at få udskiftet udstødningen på din Toyota. Og kører du oftest kun kortere ture, er der stor chance for, at bilens udstødning ikke lever længe, fordi den ikke når at blive rigtigt varm. Da dampen fra motoren lægger sig i bunden af udstødningsrøret, kan det på sigt blive til rust. Vi står heldigvis altid klar til at hjælpe og servicere dig i tilfælde af, du oplever problemer med udstødningen.

Udstødningen til Toyota har brug for service med jævne mellemrum, og med de moderne udstødninger med flere opdelte dele, der findes i dag, har vi mulighed for kun at udskifte mindre dele af udstødningen – og det sparer dig både på tid og økonomi. Det er sjældent, at bilens katalysator skal udskiftes, men du kan altid få gode råd og vejledning af vores mekanikere, hvis du har brug for hjælp.

Undgå rust på udstødningsrøret

Langt de fleste udstødningsrør er i dag fremstillet af rustfrit stål, men det sikrer dem desværre ikke mod rust over tid. Det betyder blot at der går længere tid, før du vil opleve, at bilens udstødning ruster. Der findes dog nogle simple ting, du selv kan gøre, der forlænger levetiden på bilens udstødning:

  • Hold godt øje med bilens udstødning, og sørg for at fjerne rustpletter løbende. Dermed kan du holde rusten væk over længere tid.
  • En udstødning til Toyota kan tåle pulverlakering, og det er en meget effektiv behandling mod rust. Det giver ikke kun ekstra beskyttelse, det forbedrer også udseendet på bilens udstødningsrør. Du kan kontakte din lokale Super Dæk Service for at få foretaget en pulverlakering.

Penge at spare på brændstof

Skulle du opleve problemer med din udstødning til Toyota, bør du altid få den tjekket. Det gælder især, hvis der er hul i udstødningen – det er ikke kun for at skåne øregangen, men også for at tilgodese din brændstoføkonomi. Du kan nemlig spare mange penge på brændstoffet, hvis udstødningsrøret fungerer optimalt.

Lad Super Dæk Service reparere udstødning til Toyota

Det er lige meget, hvilken årgang din Toyota er, for du kan altid være sikker på, at vores mekanikere giver dig den helt rette service og vejledning. Du kan altid forvente god service og høj kvalitet på vores arbejde og reservedele, der altid er OE-godkendte. Det betyder også, at du får op til tre års garanti.

Kontakt dit sds værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her