ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Udskiftning Af Udstoedning

Katalysator og udstødning til VW

Hvis du oplever, at din bil larmer, er det muligvis tid til at få udskiftet udstødningen på din VW. Og hvis du ofte kører korte ture i bilen, er der ekstra stor chance for, at bilens udstødning ikke lever længe, da den ikke når at blive varm. Det betyder, at dampen fra motoren ikke kan nå at fordampe, og så lægger det sig som vand i bunden af udstødningsrøret – og det forårsager rust. Heldigvis står din mekaniker hos Super Dæk Service altid klar til at servicere dig og din bil, hvis du oplever problemer med udstødningsrøret.

En udstødning til din VW kræver ligesom andre bilmærker og årgange service, og med nutidens moderne udstødninger, som ofte er opdelt i flere dele, kan vi ofte nøjes med kun at skifte dele af denne, og det sparer dig både tid og penge. Det er til gengæld sjældent at bilens katalysator skal udskiftes, men vi står naturligvis til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp til dette.

Du kan få en bedre brændstoføkonomi

En udstødning til VW bør altid tjekkes jævnligt, specielt hvis du mistænker, noget er galt. Du bør altid få repareret eller skiftet udstødningsrøret med det samme, hvis der er hul, både for øregangens skyld, men også for din brændstoføkonomis skyld. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du får tjekket bilens udstødning på din VW i tide.

Undgå at udstødningen ruster med disse tips 

Der findes ikke mange udstødningsrør, som ikke er lavet af rustfrit stål, men det betyder ikke, at udstødningen ikke kan ruste. Det betyder blot, at der går længere tid, før du vil opleve rust på udstødningen. Heldigvis er der nogle ting, du selv kan gøre for at undgå, at udstødningsrøret ruster hurtigt:

  • En udstødning til VW kan sagtens tåle en pulverlakering, hvilket er en utrolig effektiv metode at anvende mod rust. Udover at den beskytter mod fugt og snavs, giver den også udstødningsrøret et forbedret udseende. Det er dog en procedure, du ikke selv kan udføre, og derfor bør du kontakte din lokale Super Dæk Service.

  • Den ting, du selv kan gøre, er at holde øje med bilens udstødning løbende og fjerne mindre rustpletter så snart de opstår. På denne måde bliver det nemmere at holde rusten væk over længere tid.

Reparation af udstødning til VW hos Super Dæk Service

Hos Super Dæk Service er vi vant til at servicere og reparere mange forskellige typer biler, uanset mærke og årgang. Derfor kan du uden problemer køre din VW ind forbi din lokale afdeling med ro i sjælen, for vi har med sikkerhed haft netop din biltype mellem hænderne før. Og uanset, hvilken afdeling du besøger kan du altid være sikker på at få den samme gode service til konkurrencedygtige priser.

​ 

Kontakt dit sds værksted og hør, hvad en udstødning til din bil koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her