Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Viskeblade.png

Viskerblade

Bilens viskerblade er en af de absolut vigtigste komponenter på bilen, da de sørger for, at du har frit udsyn til trafikken, når vejret viser sig fra sin kedelige side. Uden udsyn til trafikken, ville det slet ikke kunne lade sig gøre at køre bil på en sikker og forsvarlig måde. Hvis ikke viskersystemet fungerer optimalt på din bil, vil du hurtigt opdage, at din og andres trafiksikkerhed bliver betydeligt forværret, da skidt, snavs og vand vil sløre dit udsyn. Nogle gange kræver hele bilens viskersystem en reparation, mens det andre gange blot er bilens viskerblade, der skal udskiftes.

Uanset hvad din bil har brug for, så hjælper vores professionelle mekanikere dig gerne med at komme sikkert tilbage på vejene i en fart.

Viskerblade slides naturligt af vind og vejr

Dine viskerblade er utroligt udsatte på bilen, og de bliver både udsat for sne, frost, regn, blæst, hagl og vind i sin levetid, og derfor er det også helt naturligt, at de på et tidspunkt skal udskiftes. Hos Super Dæk Service ved vi, at det ikke er uden betydning, hvilken type viskerblade, der bliver monteret på din bil.

De billige modeller klarer sig ofte ikke godt i frost, da de bliver hårde og dermed mister deres effekt. Vores mekanikere hjælper dig gerne med at finde de helt rette viskerblade til din bil, så både pris og kvalitet er i top.

Sådan forlænger du levetiden

Det er uundgåeligt at bilens viskerblade fra tid til anden skal skiftes, men der er også nogle nemme ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på bilens viskerblade:

  • Du bør med jævne mellemrum rengøre viskerbladene og fjerne skidt og snavs, der har sat dig mellem gummifugerne.
  • Inden vinteren melder sin ankomst, kan du tørre viskerbladene med lidt silikonegummibehandling.

Og så vil vi gerne minde dig om at få skiftet dem i tide, så sikkerheden er i top, når du kører på vejene.

Kontakt din lokale Super Dæk Service i dag

Hvis dine viskerblade trænger til en udskiftning, så kontakt din lokale Super Dæk Service i dag. Vores dygtige mekanikere hjælper dig gerne med at udskifte dem, så du igen har frit udsyn i din bil.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her