Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Køb dine nye vinterdæk hos SDS. Hold sikkerheden i top om vinteren
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Hvad koster helårsdæk?

Se priser på helårsdæk i vores webshop

Det er blevet meget lettere at checke priser og information på helårsdæk med alle de digitale muligheder. Alt, du behøver at gøre, er at klikke på dette link til helårsdæk.

Start med at vælge prisniveau, om du ønsker priser på et eller fire dæk, og indtast din nummerplade. Så finder vi din biltype og dermed hvilke dækstørrelser, der er relevante for din bil.

For hvert dæk får du en række informationer som f.eks. dækstørrelse, dæktype, hastighedskode, belastning, brændstofforbrug, vådgrebsklasse, støjklasse og støjniveau. Så kan du stille og roligt finde de relevante dæk og sammenligne dem med hinanden.

Når du først har fundet det helt rigtige helårsdæk, kan du nemt lægge det i indkøbskurven. Når du foretager bestillingen, kan du booke tid til montering samt inkludere afbalancering, hjulskift og gummiventil. Herefter kan du se en totalpris på dine vinterdæk inklusiv alt. Nemmere bliver det ikke.

Husk i denne forbindelse, at investeringen i helårsdæk eller vinterdæk og sommerdæk er den samme. Når du benytter sommerdækkene, slider du ikke på vinterdækkene.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her