ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvad koster helårsdæk?
Få tips og tricks
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Hvad koster helårsdæk?

Se priser på helårsdæk i vores webshop

Det er blevet meget lettere at checke priser og information på helårsdæk med alle de digitale muligheder. Alt, du behøver at gøre, er at klikke på dette link til helårsdæk.

Start med at vælge prisniveau, om du ønsker priser på et eller fire dæk, og indtast din nummerplade. Så finder vi din biltype og dermed hvilke dækstørrelser, der er relevante for din bil.

For hvert dæk får du en række informationer som f.eks. dækstørrelse, dæktype, hastighedskode, belastning, brændstofforbrug, vådgrebsklasse, støjklasse og støjniveau. Så kan du stille og roligt finde de relevante dæk og sammenligne dem med hinanden.

Når du først har fundet det helt rigtige helårsdæk, kan du nemt lægge det i indkøbskurven. Når du foretager bestillingen, kan du booke tid til montering samt inkludere afbalancering, hjulskift og gummiventil. Herefter kan du se en totalpris på dine vinterdæk inklusiv alt. Nemmere bliver det ikke.

Husk i denne forbindelse, at investeringen i helårsdæk eller vinterdæk og sommerdæk er den samme. Når du benytter sommerdækkene, slider du ikke på vinterdækkene.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her