ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvor gode er helårsdæk?
Få tips og tricks
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Hvor gode er helårsdæk?

Hvor gode er helårsdæk? Helårsdæk har haft et dårligt ry i mange år, men der er faktisk sket en rigtig god udvikling med helårsdæk i de senere år.

I dag er de bedste helårsdæk på niveau med gennemsnittet af vinterdæk. Det betyder samtidig, at de bedste helårsdæk er bedre end de dårligste vinterdæk. Så sætter du nogle rigtig gode helårsdæk på din bil, kan du spare udgiften og tiden til at montere til vinterdæk og tilbage igen om foråret.

Et tysk bilmagasin har i en test konkluderet, at moderne helårsdæk godt kan benyttes året rundt, men at de passer bedst til små og mellemstore biler. Så ved du allerede nu, at du skal køre i meget sne og på glatte veje og udenfor byområder, hvor der ikke er ryddet og saltet, så skal du nok overveje nogle gode vinterdæk i stedet for helårsdæk.

Helårsdæk er dæk, som du kan køre med hele året

Et helårsdæk er et kompromis mellem vinter- og sommerdæk. Du opnår altså ikke de samme egenskaber. Husk at vurdere behovet ud fra dit kørselsbehov. Hvis du f.eks. kører mange kilometer, så er det at foretrække at have et sæt vinterdæk og et sæt sommerdæk. Har du mulighed for at lade bilen stå hjemme, når det sner allermest, kan du måske godt nøjes med helårsdæk. Husk i den forbindelse at investeringen er den samme, da du jo ikke slider på sommerdækkene, når du benytter vinterdækkene.

Vi sætter en ære i god vejledning, så lad os få en snak om dit kørselsbehov, før vi evt. anbefaler helårsdæk frem for sommer- og vinterdæk.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her