Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Citroën

Hos Super Dæk Service har vi et stort udvalg af diverse sommerdæk til Citroën. Vi hjælper dig med at finde præcis de dæk, som passer til din bil, om du så er på jagt efter mindre brands til færre penge, eller om du er til de lidt større brands, så har vi altid en løsning til dig. De helt rigtige dæk til din Citroën øger både din sikkerhed på farten, og giver dig samtidig en optimal brændstoføkonomi.

Alle vores dæk hos Super Dæk Service er EU-godkendte og er blevet testet inden for både regnvejrskørsel, støjniveau og påvirkning af brændstoføkonomi, så du løber ingen risiko ved at vælge dine nye sommerdæk hos os. Derfor er det både overskueligt og let at finde de optimale dæk til dine behov. Dækkene er mærket med gode og let forståelige guidelines, men vi er naturligvis altid parate til at give den bedst mulige rådgivning til dig, så din Citroën får de optimale dæk.

Husk at skifte til sommerdæk på din Citroën

At finde de optimale sommerdæk til din Citroën til det varmere vejr er lige så vigtigt som at finde vinterdækkene frem til vinterens kolde og glatte veje. For at kunne føle trygheden på vejene 100 %, kræver det sikre sommerdæk. Da det er dækkene på bilen, som er det eneste, der har kontakt til vejen, er det vigtigt for dig at finde de optimale dæk til din Citroën, så dine sving, accelerationer og bremsninger kan foregå problemfrit.

Fordelene ved sommerdæk

Dine vinterdæk på din Citroën vil blive slidt 20 % hurtigere, hvis de bliver anvendt i sommervejr end på de vinterglatte veje. Grunden til dette er, at slitage forekommer hurtigere, da vinterdækkene er produceret af et blødere gummimateriale end sommerdæk er. Sikkerhed er essentielt i trafikken, og det er derfor også af sikkerhedsmæssige årsager, at du bør skifte til sommerdæk i det varmere vejr, da sommerdæk har markant kortere bremselængde og dermed øger trygheden i trafikken.

Sommerdæk eller helårsdæk

Vi anbefaler, at du benytter dig af sommerdæk fremfor helårsdæk om sommeren til din Citroën, fordi helårsdæk i princippet er vinterdæk, som er blevet M+S mærket. Dækket er derfor blevet givet både vinter- og sommeregenskaber af producenterne. Vinter- og helårsdæk har altid en længere bremselængde end sommerdæk har, også trods helårsdækkenes sommeregenskaber. Dette gælder på både våde og tørre sommerveje.

Super Dæk Service skifter gerne dæk på din Citroën

Hvis du går og skal have skiftet dine vinterdæk ud med de optimale dæk, eller mangler du et sæt nye sommerdæk til din Citroën? Så kontakt din lokale Super Dæk Service og lad vores professionelle mekanikere rådgive dig til den optimale løsning. Vi har 65 afdelinger i hele Danmark, og du kan derfor let og problemfrit få gjort din Citroën sommerklar.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her