ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Aircondition.png (3)

SDS Aircon Premium

Undersøgelser viser, at ubehandlet pollenallergi påvirker køreevnen ligeså meget som en promille på 0,5. Høfeber kan altså være en ligeså farlig faktor i trafikken som spirituspåvirkning, og det er derfor vigtigt at udskifte pollenfilteret med jævne mellemrum.

Pollenfilteret renser nemlig luften fra aircondition- eller klimaanlægget for birk-, bynke- og græspollen, samt 25 procent af de forurenede partikler i luften. Et velfungerende pollenfilter er derfor en nødvendig del af din bils kabineudstyr, og bør efterses på lige fod med olie og bremser.

Med Aircon Premium får du, udover et grundigt serviceeftersyn af din bils aircondition- eller klimaanlæg, udskiftet dit gamle pollenfilter. Med i pakken er også påfyldning af nyt kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

Brug serviceberegneren til at booke Aircon Premium online. Pris for Aircon Premium 1.195,-

Book tid her

Start med at indtaste din nummerplade her.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her