ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Kattepoter.jpg

Kattepoter

Grove traktordæk går sjældent godt i spænd med fodboldbaner, golfbaner og andre grønne om­råder. Her må der specielle dækløsninger til, og hos os er man nu på banen med en super og meget skånsom løsning, som mange kan få stor gavn af på steder, hvor der passes ekstra godt på underlaget – f.eks. kommunale have­- og parkforvaltninger m.v.

Vi har radialdæk i dimensionerne 600/50R 22.5 og 650/65R 26.5. hvor det originale mønster afraspes helt ind til karkassen. Resultatet bliver, at det originale mønster forsvinder fuldstændigt. Vi pålægger herefter et særligt ”K. 50­mønster”, som består af små pileformede klodser, der er meget skån­somme over for græsset. 

Radialdækket er med kunststof-karkasse uden stålbælter, hvilket betyder, at det er meget fleksibelt. Med et meget lavt lufttryk på 0,6­1,2 bar får man herefter et dæk med et skånsomt mønster, der trykker minimalt mod underlaget, og som samtidig udviser høj stabilitet ved kørsel på vejen.

Matcher de små 4-wd traktorer 

Nokian ELS dækket, der hos Euroband forsynes med blide ”poter”, kan monteres på de fleste små 4­WD traktorer på 70­-100 hk.

 

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her