ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_om_os.jpg

Om os

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Super Dæk Service betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk Service er både værksted og dækcenter. Vi sælger og monterer dæk og fælgeudstødningstøddæmperebremserbilbatterier, samt udfører olieskiftserviceeftersynstyretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer.

Super Dæk Service åbnede sin første afdeling i Fredericia i 1974 og har gennem årene været præget af en særdeles kraftig vækst i antal afdelinger og omsætning. Super Dæk Service beskæftiger i dag mellem 400 og 500 dedikerede og kompetente medarbejdere, og der kommer hele tiden nye til. 

Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vi samler på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

SDS Danmark A/S · Merkurvej 7 · 6650 Brørup · info@sds.dk · CVR nr. 28 65 39 64

Salg og leveringsbetingelser kan findes her.

Persondatapolitik kan findes her.


Henvendelse til Super Dæk Service Danmark:

info@sds.dk


Henvendelse vedrørende bogholderi:

 Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk
Leverandør: kfbogh@sds.dk

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her