ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Om Super Dæk Service

Hvem er Super Dæk Service?

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med knap 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Vi betjener både private kunder, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælgeudstødningstøddæmperebremserbilbatterier, samt udfører services som olieskiftserviceeftersyn, 4-hjulsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer.

Super Dæk Service åbnede sin første afdeling i Fredericia i 1974 og har gennem årene været præget af en særdeles kraftig vækst i antal afdelinger og omsætning. Super Dæk Service beskæftiger i dag mellem 400 og 500 dedikerede og kompetente medarbejdere, og der kommer hele tiden nye til. 

Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

 

Vi vil være branchens bedste

Super Dæk Service A/S er en del af NDI-koncernen, som ligeledes rummer J.A.K Workwear, Flex1One, TyreTrust og NDI Group A/S. Vi arbejder sammen udfra en fælles vision om at være branchens bedste. .

 

Kontaktinformationer

Vi samler på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, er du altid velkommen til at kontakte os.
Find vores informationer her:

SDS Danmark A/S
Merkurvej 7
6650 Brørup
CVR nr. 28 65 39 64
info@sds.dk

Læs vores politikker her

Persondatapolitik kan findes her.
Salgs- og leveringsbetingelser kan findes her.

Henvendelse til Super Dæk Service Danmark:

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk
Leverandør: kfbogh@sds.dk

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her