ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Find alle vores værksteder herFind din nærmeste Superdæk Service afdeling her. Vores autoværksteder udfører alt lige fra serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling og støddæmpere. Vi hjælper også med stenslag og buler, klargøring til bilsyn, autoruder samt sporing og justering af styretøj og meget mere.

Vores automekanikere har en bred viden og god forståelse for, hvordan man eksempelvis bedst og billigst matcher kørestil og dæktype.

Vores værksteder samarbejder med Nordisk Dæk Import, som har over 35 års erfaring med fremstilling af dæk og fælge. Foruden dæk til personvogne er vi således leveringsdygtige i dæk til landbrugs-, entreprenør- og erhvervskøretøjer som f.eks. traktorer, mejetærskere, busser og trucks.

Har du behov for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk hjælper vi selvfølgelig også med det.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP