ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Super Kollega Award

Super Kollega Award

I Super Dæk har vi kolleger i verdensklasse, og vi mener, at det bør fejres, hyldes og anerkendes. Vi opstartede derfor i 2022 Super Kollega Award, hvor alle i Super Dæk har mulighed for at kunne nominerer deres Super Kollega.

Hvordan fungerer Super Kollega Award?

Vores medarbejder i Super Dæk får hvert år muligheden for at nominere deres Super Kollega. Der kan være mange grunde til, at medarbejderne nominerer hinanden, de seneste års begrundelserne har bl.a. været godt lederskab, en god kollega, en hjælpende hånd og meget andet.

Ud fra de mange nomineringer udvælger vi hvert år fem runners-up, som har mulighed for at løbe med titlen som Årets Super Kollega. De fem runners-up overraskes i afdelingen med diplom. Derefter får medarbejderne igen mulighed for at give deres mening til kende. Der stemmes via vores interne kommunikationsapp. Vinderen overraskes af Super Dæks direktør med et rejsegavekort på 5.000 kr., samt en personaledag for hele afdelingen med, gokart, paintball, eller noget tredje.

Hvem løb med titlen?

Årets Super Kollega 2023 – Kenneth Rixen Jensen, Værkfører i Super Dæk Vejle

Årets Super Kollega 2022 – René Kristensen, Afdelingsleder i Super Dæk Horsens

 

 

Se alle videoerne

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her