ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Kattepoter
Kontakt vores tekniske konsulenter

Du har altid mulighed for en gratis og uforpligtende samtale med en teknisk konsulent, der er specialiseret i dit landbrug.

 

Ordentlig rådgivning

Kattepoter

Grove traktordæk går sjældent godt i spænd med fodboldbaner, golfbaner og andre grønne om­råder. Her må der specielle dækløsninger til, og hos os er man nu på banen med en super og meget skånsom løsning, som mange kan få stor gavn af på steder, hvor der passes ekstra godt på underlaget – f.eks. kommunale have­- og parkforvaltninger m.v.

Vi har radialdæk i dimensionerne 600/50R 22.5 og 650/65R 26.5. hvor det originale mønster afraspes helt ind til karkassen. Resultatet bliver, at det originale mønster forsvinder fuldstændigt. Vi pålægger herefter et særligt ”K. 50­mønster”, som består af små pileformede klodser, der er meget skån­somme over for græsset. 

Radialdækket er med kunststof-karkasse uden stålbælter, hvilket betyder, at det er meget fleksibelt. Med et meget lavt lufttryk på 0,6­1,2 bar får man herefter et dæk med et skånsomt mønster, der trykker minimalt mod underlaget, og som samtidig udviser høj stabilitet ved kørsel på vejen.

Matcher de små 4-wd traktorer 

Nokian ELS dækket, der hos Euroband forsynes med blide ”poter”, kan monteres på de fleste små 4­WD traktorer på 70­-100 hk.

 

Få grønne, punktéridæk med PolyFill

Læs mere Eller ring på 7615 3000

Polyfill er et helt igennem grønt produkt fremstillet af lugtfri, miljøvenlige og ikke-giftige materialer, der er biologisk nedbrydelige. Dermed er det nu muligt at gøre alle hjul – lige fra hjul til sækkevogne, til store entreprenør­ maskiner – punkteringsfri på en måde, som ikke skader miljøet. Dog kun på køretøjer med en maks. hastighed op til 40 km/t.

Services, der holder jer godt kørende

Professionel rådgivning

Læs mere Læs mere

Dæk og fælge til landbruget

Læs mere Læs mere

Breakdown Service

Læs mere Læs mere

Kontakt vores landbrugskonsulenter

Udfyld formularen og vores salgsafdeling vil kontakte dig hurtigst muligt.


Du er også velkommen til at ringe på:

76 15 3000

eller kontakte en af vores salgskonsulenter direkte

Find salgsperson

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP